Intern Consultant ERP Microsoft Dynamics AX Axapta ()

Beschrijving:

Onze klant behoort tot de wereldtop in zijn sector (Food) en realiseert een omzet van >200 mio Euro. Familiaal aandeelhouderschap in combinatie met een no-nonsense extern professioneel management staat garant voor een jaarlijkse omzetstijging. Zij zijn actief in verschillende, complementaire BU binnen diepvries. Gelet op de geplande implementatie van een nieuw ERP pakket, MS Dynamics AX, voor hun hoofdkantoor regio Roeselare kijken wij nu uit voor een Intern Consultant ERP Microsoft Dynamics AX

Functiebeschrijving:

Je wordt intern verantwoordelijk voor de analyse van de behoeften met betrekking tot de ondernemingsprocessen, de informatievoorziening en de automatisering. Daarvoor werk je heel close samen met een extern consultancykantoor en fungeer je als intern SPOC voor alle vragen en coördinatie. Je stelt samen met de externe consultants op basis van de analyse een projectplan op en zorgt voor de opstart, begeleiding en evaluatie van het totale project. Je bewaakt de voortgang van het proces en zorgt dat de afgesproken deadlines en budgetten worden gerespecteerd. Je werkt in close overleg met de CIO en de IT manager.

Functievereisten:

Je komt terecht in een bijzonder dynamische en complexe bedrijfsomgeving met verschillende Business Units, waardoor een Master – of Bachelor denkniveau een absolute voorwaarde is. Je hebt een uitstekende kennis van MS Dynamics AXAPTA en weet perfect wat de mogelijkheden en beperkingen van het programma zijn: je wordt intern aanzien als dé AXAPTA specialist. Je hebt ervaring opgedaan bij de implementatie van een dergelijk ERP pakket in een industriële en complexe omgeving. Je werkt bijzonder efficiënt en projectmatig waarbij je je Gezond Boerenverstand combineert met vlijmscherpe analyses.

Aanbod:

Je werkt binnen een dynamische KMO-omgeving die wordt ondersteund door een grote, stabiele structuur. Deze sleutelfunctie verantwoordt een attractief en compleet verloningspakket, waarbij we bij voorkeur uitkijken naar een collega in loondienst. Gelet op de ligging garanderen we een vlotte bereikbaarheid in een filevrije omgeving.

Interesse?

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Ga voor meer gedetailleerde info naar www.debrouwerconsulting.be/vacatures en laad er je CV in Word op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38. Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.
Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *