IT Service responsible ERP system ()

Beschrijving:

Daikin Europe N.V. is het Europese hoofdkwartier van het Japanse Daikin Industries Ltd. Wij ontwerpen, produceren en distribueren airconditionings -en verwarmingssystemen voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Onze hoofdkantoren bevinden zich in Oostende en Brussel, maar daarnaast zijn we overal in Europa, Afrika en het Midden-Oosten met verkoopnetwerken aanwezig.

We zijn marktleider op het gebied van airconditioning en bieden verder  Total Comfort Solutions aan op het vlak van koeling, verwarming, ventilatie en aanverwante technieken.

Daarnaast blijven we een bedrijf in volle expansie, internationale contacten, een prettige en stimulerende werksfeer, uitgebreide training en coaching, … Daikin Europe N.V. heeft veel troeven in handen. Maar onze grootste troef zijn onze gemotiveerde medewerkers. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

 

Departement:

 

Het IT Center EMEA bestaat uit drie afdelingen: IT Planning, IT Development en IT Infrastructure. Binnen IT Infrastructure maak je deel uit van de IT Operations sectie. Deze is verantwoordelijk voor de levering en ondersteuning van alle IT-Services in een groeiend aantal landen.

Binnen de IT Operations sectie ben je verantwoordelijk voor de SAP service.  De meeste Daikin business ondersteunende systemen worden ontwikkeld met SAP software. Het technische onderhoud en de ondersteuning van deze omgeving is ge-outsourced naar IBM.

 

 

Jouw functie:

 

Als IT service responsible is uw doelstelling om de bedrijfstoepassingen maximaal ter beschikking te stellen, de performantie van die systemen te bewaken, zero incidents te hebben en dit alles tegen een zo laag mogelijke operationele kost. In dit streven bevind je je tussen de business, de-IT outsourcing partners en IT Development.

 

Jouw takenpakket omvat o.a. volgende taken:

 • Opvolging van het contract met onze externe partners (hoofdzakelijk IBM) en de daarin afgesproken SLA’s. Dit omvat:
  • Analyse van systeemdata om performantie op te volgen en te rapporteren.
  • Veelvuldige terugkoppeling naar onze partners over het resultaat van jouw analyse, operationele issues, ….
  • Escalatie van eventuele issues die je hebt vastgesteld.
  • Beheren van de maintenance planning van IT Development projecten.
 • Daarnaast capteer je de feedback van de business omtrent de werking van het systeem:
  • Analyse van de klachten en rapportering hierover naar onze externe partners.
  • Algemene opvolging van de problemen om met de verschillende betrokken (interne en externe) partners tot een oplossing te komen.

 

Kortom jij bent de persoon die zorgt voor de grootste efficiëntie van onze systemen: Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen hun verantwoordelijkheden nakomen.  Je zoekt de best mogelijke oplossing voor de business. Dit betekent dat je enerzijds zeer analytisch bent, en anderzijds ook assertief maar constructief communiceert.

  • Je hebt ervaring binnen een IT operationele omgeving.
  • Je hebt een master diploma en bent gefascineerd door informatica.
  • Kennis van SAP of andere ERP-systemen is een plus maar zeker geen must.
   Wat je moet weten over SAP deel uitmaken van uw opleiding binnen Daikin.
  • Je bent analytisch, communicatief en assertief. Je gaat graag het gesprek aan met externe leveranciers en verdedigt hierbij de belangen van Daikin.
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

 

Deze uitdagende functie biedt jou groeimogelijkheden in de Europese hoofdvestiging van een internationaal bedrijf. Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur. Vanaf je start mag je rekenen op grondige training en intensieve ondersteuning. Jouw competitieve salaris wordt aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Stuur je sollicitatiebrief en cv dan bij voorkeur per e-mail naar [email protected], t.a.v. Ilse Lathouwers. Ons adres: Daikin Europe, HRM, Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende. Tel. +32 59 55 87 64.

OF Registreer je op www.daikin.be. Volg de instructies en je cv wordt ons automatisch bezorgd. Misschien tot binnenkort, want denk eraan… talent doet het bij Daikin! 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *