Junior Customer Quality Engineer ()

Beschrijving:

Voorstelling

PSS has a passion for premium sound solutions. Hence our name. Headquartered in Dendermonde (Belgium) and part of the D+M Group (Denon & Marantz), we’re one of the world’s leading and best performing innovative audio companies, employing more than 700 people in one of our 11 branches in Europe, America and Asia.

As a B2B supplier, Premium Sound Solutions develops, produces and commercializes sound systems for the automotive and consumer electronics markets. In Europe, our speakers are used in nearly one out of three cars. In addition, major consumer brands around the globe rely on our cutting-edge technology for their home and pc audio systems (e.g. TM docking stations). Yes, when it comes to creating groovin’ acoustics we have a hi-fi reputation. Hear! Hear!

Functie

Als Junior Customer Quality Engineer ondersteun je de premium automotive klanten van Premium Sound Solutions en concentreer je je vooral op projecten rond luidsprekers. Op het niveau van kwaliteit ben je verantwoordelijk voor de gehele levenscyclus van het product, van ontwikkeling tot installatie bij de klant. Door dagdagelijks contacten met je klant te onderhouden, maar zo nodig ook ter plaats te gaan, kan je een sterke klantenbinding en tevredenheid blijven garanderen. Je zorgt voor een correcte opvolging van warranty returns, klachten, afwijzingen etc. en weet als een professioneel gesprekspartner op te treden tijdens klantenaudits en –bezoeken.

Als wereldspeler op het niveau van audio-installaties, heeft Premium Sound Solutions een belangrijke reputatie te verdedigen. Als Customer Quality Engineer krijg je dan ook de kans om betrokken te worden bij de ontwikkeling van nieuwe luidsprekers, waarbij je verantwoordelijk bent voor een gedegen kwaliteits- en procesbegeleiding. Je bent daarbij kritisch en onderzoekend in je doorlichting van huidige processen en oppert gerichte voorstellen en initiatieven.

Tot slot ben je als ISO/TS auditor verantwoordelijk voor diverse systeem- en procesaudits. Je kijkt erop toe dat de interne procedures in lijn liggen met de eisen van de klant en hun kwaliteitssystemen en past zo nodig de huidige processen aan de nieuwe systeemvereisten aan.

Uiteraard krijg je als junior-profiel de nodige opleiding en ondersteuning aangeboden binnen het team om jezelf op een gedegen wijze te kunnen ontwikkelen. In deze functie rapporteer je aan de Quality Manager.

Profiel

Je kan terugblikken op volgende ervaring en kennis:

  • Je beschikt over een tweetal jaar relevante werkervaring binnen kwaliteit in een productieomgeving (automatisatie).
  • Je beschikt over een Bachelor of Master-diploma binnen een technische richting.
  • Ervaring binnen de akoestiek of audio elektronica vormt een sterke plus.
  • Je kan je zeer vlot uitdrukken in het Engels
  • Kennis van kwaliteitssystemen (ISO TS 16949), -toepassingen (8D, PDCA, FMEA,etc) en statistische tools (SPC, DOE) vormen eveneens een pluspunt.

Als Junior Customer Quality Engineer beschik je over volgende competenties:

  • Je houdt van klantencontacten en stelt je als contactpersoon assertief en zelfzeker op.
  • Een hands-on mentaliteit, een sterke verantwoordelijkheidszin en een oplossingsgerichte houding, zijn jouw belangrijkste troeven. Je bent een initiatiefnemer, beschikt over een creatieve ingesteldheid en bent bovenal een teamspeler.
  • Je bent analytisch en accuraat en beschikt over goede organisatorische vaardigheden.
  • Je houdt van samenwerken en vindt teamwork dan ook belangrijk. In geval van kwaliteitsincidenten ben je in staat om een team op een correcte manier aan te sturen en te coördineren.
  • Je beschikt over een flexibele ingesteldheid ten aanzien van uiteenlopende projecten, vragen en acties. Anderzijds ben je ook bereid om te reizen voor korte periodes (+/-10 à 15%)

Aanbod

PREMIUM SOUND SOLUTIONS biedt u een interessante functie met reële kansen en mogelijkheden aan. Daarnaast kan je terugvallen op een team met gedreven en ervaren collega’s binnen een aangename werksfeer. Jouw salarispakket staat in verhouding tot jouw kwalificaties en ervaring en is aangevuld met extralegale voordelen.

PREMIUM SOUND SOLUTIONS biedt je bovendien een werkkader met een sterk kwalitatieve en internationale uitstraling. Je hebt de kans om te proeven van een werkgever op wereldformaat. Deze wereldleider werkt bovendien ook sterk rond opleiding en persoonlijke ontwikkeling waardoor je kan fungeren binnen een functie (en binnen een team) met een brede verantwoordelijkheid, en waarbij je ten allen tijde met de juiste tools ondersteund wordt. Het spreekt voor zich dat jouw kandidatuur met de grootste discretie wordt behandeld.

Contact

Overtuigd van de mogelijkheden binnen deze job? Prima, dan ontvangen wij graag een gemotiveerd CV op volgend adres: [email protected]

Toch nog een vraag? Geen probleem, geef gerust een seintje op het nummer 052/40.94.10

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *