Junior Plant Controller met groeipotentieel ()

Beschrijving:

Onze klant is één van de marktleiders inzake de productie en de distributie van een ruim gamma verse bakkerijproducten, viennoiserie en patisserie.

* Je ondersteunt en adviseert het lijnmanagement van twee Plants omtrent de maandelijkse analyse en rapportering van de resultaten. Op basis van een sluitende managementrapportering creëer je inzicht in de financiële en operationele performantie en de realisatie van de KPI’s en de strategische doelstellingen. 
 
* Je begeleidt en maakt de jaarlijkse budgetten en forecasts op.
 
*Samen met de Group Controller werk je op groepsniveau verbeteringsprojecten uit in plant management rapportering en cost pricing. Je analyseert de noden, stelt projectplannen op, bewaakt de tijdige uitvoering van het project en je documenteert de nieuwe processen. Je weet de know-how in de organisatie te verankeren door opleiding te geven en handleidingen op te stellen en te actualiseren. 
 
*Je wordt Key User voor de plant-specifieke submodules van SAP CO, levert hieromtrent support naar collega controllers toe en coördineert de implementatie van enhancements met de externe en interne IT partners. 
 
*Je rapporteert aan de Group Controller.
*Je beschikt over een masterdiploma in een economische of financiële richting (bv. TEW, Handelswetenschappen,…). 
 
*Een eerste relevante ervaring (3 à 5 jaar) als controller is noodzakelijk. 
 
* Je bent resultaatgericht en je beschikt over uitstekende numerieke en analytische vaardigheden. Je kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en je werkt nauwgezet. Daarnaast heb je goede didactische vaardigheden waardoor je een complexe materie op een eenvoudige en begrijpbare manier weet uit te leggen aan jouw interne klanten. 
 
*Je bent vlot en nauwkeurig in het opmaken van rapporten en statistieken. 
 
*Je bent communicatief sterk en je weet je vlot uit te drukken in het Engels en het Frans. 
 
*Ervaring met change management en/of project management is een extra troef.
 
*Je hebt een goede kennis van MS Excel en SAP.
* Een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen.
 
* Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een pakket extralegale voordelen.
 
* Je komt terecht in een groeiend en financieel gezond bedrijf, waar innovatie centraal staat en ondernemerschap gewaardeerd wordt. 
 
* Filevrije locatie

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *