Junior Product Manager ()

Beschrijving:

In het kader van de commerciële ontwikkeling en de specifieke ambitie van AlphaCredit, de Junior Product Manager is verantwoordelijk voor een of meerdere producten en hij bepaalt de strategie en de actieplannen voor de business lines.
Hij/zij volgt de uitvoering ervan op, meet de resultaten, stelt correcties en optimalisaties voor, maakt rapporten op en verspreidt ze.

Samen met je collega’s Product Managers maak je deel uit van het marketing departement. Je werkt nauw samen met de directie van de business lines Wheels, Banking, Retail en B2C.

 

– Je staat in voor de commercialisering van de producten, meer bepaald de verzekeringsproducten.

  • Je bepaalt, in overleg met de directeurs van de business lines en onze verzekeringspartners, de ontwikkelingsstrategie voor de producten door middel van het Actie- en Ontwikkelingsplan.
  • Je zorgt voor de opstelling en uitvoering van de werkplanning en de actieplannen waarmee de vooropgestelde doelen binnen het budget kunnen worden gehaald, in samenwerking met de directeuren van de business lines.
  • Je begeleidt de verantwoordelijken van de business lines bij het behalen hun doelstellingen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging, analyse en de verdeling van de AlphaCredit resultaten op vlak van verzekeringen.

– Je stelt plannen op voor de ontwikkeling van nieuwe verzekeringsproducten in samenwerking met verschillende AlphaCredit entiteiten en onze verzekeringspartners, en voert ze ook uit.

– Je bereidt de onderhandelingen over verzekeringen met onze partners en zakenaanbrengers voor en neemt er samen met de verantwoordelijken van de business lines aan deel.

– Je werkt nauw samen met de interne en externe commerciële teams met als doel hen te stimuleren bij het actief verkopen van onze verzekeringsproducten. Je informeert hen over het belang van verzekeringen en je animeert product en commerciële trainings over producten die je voorafgaand ontwikkeld hebt.

– Je bent op zoek naar je eerste uitdaging of hebt een eerste werkervaring als Business Developer of Account Manager in de sector van de consumentenkredieten, de bank of de verzekering.

– Je beschikt over een diploma in Marketing, Bank of Verzekering.

– Je drukt je vlot uit in het Frans, Nederlands en Engels.

– Je onderscheidt je door je commerciële feeling en je kwaliteiten als onderhandelaar.

– Je bent een echte teamplayer en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

– Een boeiende functie in een omgeving die constant in evolutie is en waarin je de kans krijgt actief bij te dragen tot de groei van de onderneming.

– Een salarispakket met prestatieverbonden bonus en extra-legale voordelen (Maaltijdcheques, pensioenverzekering, hospitalisatieverzekering,…)

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *