Marketeer ()

Beschrijving:

Bedrijfsintroductie

Feryn New International is een verdeler van exclusieve fietsproducten uit de regio Antwerpen. Naast onze merken Prorace en Cuesta, verdelen wij ondermeer ook de producten van Assos, Veloflex, Ranking, Chimpanzee en Tacx. Het bedrijf gaat prat op een onberispelijke en vlotte service. Momenteel zijn we dringend op zoek naar een marketeer.

De functie
Als marketeer is je taak om de marketinginspanningen van Feryn te coördineren en te optimaliseren. Je promoot de Feryn producten naar de buitenwereld door regelmatig contact te houden met de kleinhandel, consumenten en de pers.

Je voert die opdracht zelfstandig uit. Je werkt professioneel en zorgt er adhv checklists voor dat je taken steeds worden afgewerkt.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Je bent het aanspreekpunt en de coördinator voor alle marketing gerelateerde zaken binnen Feryn. Je stelt de marketing strategie en het marketing plan op om op een professionele en aantrekkelijke manier de producten die Feryn verdeelt te promoten.
  • Je houdt contact met de pers, en streeft redactionele aandacht voor onze producten na. Daarnaast stel je een advertentie plan op, maak je persmededelingen en bezorg je key personen stalen voor tests en foto shoots.
  • Op regelmatige tijdstippen licht je de consumenten in over de Feryn producten. Je zorgt er voor dat we meer mensen bereiken via sociale media, website en mailings.
  • Je hebt contact met de kleinhandel en helpt hen om de producten aantrekkelijk naar de eindklant voor te stellen. Onze ruime showroom is daarbij een groot pluspunt.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele creatieve persoon die van aanpakken weet en zich thuis voelt in een sportieve omgeving. Een goede organisator die onze marketing inspanningen kan trekken. Geen volger, maar iemand die zelf initiatief neemt en doelgericht en planmatig zijn taken afwerkt.

Ideaal heb je ervaring in de kleding of sportsector, interesse in de wielersport is een must. Je hebt een opleiding op bachelor niveau of gelijkwaardig niveau door ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent vlot drietalig Nederlands/Frans/Engels en beschikt over een rijbewijs B. Een negen-tot-vijf mentaliteit is je volkomen vreemd.

Wij bieden
Naast een prettige werksfeer kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en reageren?
Heb je interesse in een uitdagende baan bij een dynamisch en groeiend bedrijf? Stuur dan je sollicitatie per brief of mail naar

Feryn New International
Tav Peter Lejon
E. Vanderveldestraat 136
2830 Willebroek
E-mail: [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *