Junior Sales Engineer Hydrografie ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van industriële GPS-toepassingen, landmeetkundige instrumenten, handheld computers, hydrografische meetsystemen en mobiele data-inwinning.
Als officiële dealer in Nederland zijn ze actief in de geodesie, GIS-, landbouw- en hydrografische markt. Hun activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, advies, service en reparatie. Ze hebben verschilldende vestigingen in NL en een verkoopskantoor in België.
Het huidige team bestaat uit dertig enthousiaste medewerkers.
Om hun groei te ondersteunen zijn we DRINGEND op zoek naar een (junior) Sales Engineer Hydrografie.

Onze opdrachtgever is voor zijn Marine Business Unit op zoek naar een (junior) Sales Engineer die verantwoordelijk is voor de Belgische markt. Als Sales Engineer Marine houd je je vooral bezig met acquisitie, verkoop en ondersteuning van alle hard- en software binnen het product portfolio. Ook benader en adviseer je zelfstandig (nieuwe) klanten. Daarnaast verzorg je demonstraties en maak je offertes.

Jij…
• ziet het als een uitdaging je in de Belgische afzetmarkt te verdiepen en de afzet te vergroten
• legt makkelijk contact met (nieuwe) klanten en bent communicatief vaardig
• neemt graag initiatief en bent commercieel ingesteld
• biedt ondersteuning tot en met de aftersales
• bent enthousiast over de producten (hard- en software)
• bent pro-actief en resultaatgericht waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan het succes van onze organisatie
• rapporteert aan de Regionale Sales Manager
• hebt een dienstverlenende instelling
• beschikt over een bachelor werk- en denkniveau (Hydrografie, Geodesie of gelijkwaardig)
• bent woonachtig in België, idealiter op de as tussen Antwerpen en de Kust

Hun motto is dat werken leuk, leerzaam en lonend dient te zijn. Onze opdrachtgever gaat graag een verplichting met je aan als jij hen ervan weet te overtuigen dat jij de geschikte persoon bent voor deze functie. Ze bieden je een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- c.q. winstdelingsregeling en studiemogelijkheden. Het is een groeiende organisatie die jou volop kansen biedt voor de toekomst.
Heb jij zin om bij een klein, maar zeer dynamisch bedrijf te werken in een aangename en informele bedrijfscultuur? Wil je graag een schakel worden in hun organisatie en deel uitmaken van een gemotiveerd team? Bezorg ons dan snel je CV!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *