Kantoorverantwoordelijke Bouwsector te Roeselare ()

Beschrijving:

Vivaldis Construct is een uitzendbedrijf dat zich richt tot de bouwsector en deel uitmaakt van Vivaldis Interim. Met intussen 40 kantoren volgt Vivaldis Interim sinds 21 jaar een onafhankelijke koers. Binnen de uitzendsector is Vivaldis Interim een sterke groeier en een no-nonsense bedrijf dat vasthoudt aan haar gezonde Belgische KMO identiteit. Onze organisatie hecht dan ook veel belang aan de autonomie in het takenpakket en de mogelijkheid tot zelfsturing. De vlakke structuur van onze organisatie biedt lange termijn kansen op ontwikkeling in rollen en persoonlijke opvolging. Dit vertaalt zich in de aanpak naar bedrijven en kandidaten die we tewerkstellen. Elke klant heeft een toegewezen kantoor waar ieder op de hoogte is van het klantendossier en kandidaten op een persoonlijke manier vooruit worden geholpen. Past deze werkcultuur bij jouw visie op werkplezier? Lees dan zeker verder over onze vacature.

Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van een nieuw agentschap en realiseert geleidelijk de groei en uitbouw van het kantoor op vlak van klantenportefeuille en werkende uitzendkrachten. Als kantoorverantwoordelijke sta je in voor zowel de prospectie naar nieuw cliënteel, het binden van de vaste klanten-bedrijven aan jouw kantoor alsook het selecteren en plaatsen van uitzendkrachten bij bedrijven in de bouwsector. Je stelt je in de plaats van klanten en weet de klantenrelatie uit te bouwen als vast aanspreekpunt en adviseur omtrent uitzendarbeid in de bouwsector van Roeselare en omgeving.

Je werkt zelf ook mee op het kantoor in het ganse uitzendproces. Tevens sta je in voor het motiveren en opvolgen van de uitzendconsulent op jouw kantoor. Je zorgt voor een vlotte efficiënte organisatie en coacht of stuurt bij waar nodig. Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de rendabiliteit van het kantoor en stuur je verder de uitbouw van het kantoor en jouw team.

  • Je hebt minimum een viertal jaar werkervaring achter de rug in een commerciële rol bij een bedrijf actief in de uitzendsector of aanverwante diensten in de bouwsector. Door ervaring kan je een klein team leiden of je hebt potentieel om jezelf te ontplooien tot een goed teamcoach.
  • Je beschikt over een diploma Bachelor of hebt gelijkwaardige inzichten verworven door ervaring.
  • Je communiceert foutloos in het Nederlands en hebt een goede actieve kennis van het Frans en Engels.
  • Je bent een actiegerichte teamspeler. Je combineert teamleider, verkoop en eigen uitvoering.
  • Je bent sterk in autonoom plannen en organiseren. Multitasking is je op het lijf geschreven.
  • Je hebt een open geest en houdt van ondernemen en pionieren.
  • Je bent resultaatgericht en handelt daarenboven administratieve routinetaken op een correcte manier af.

Vivaldis Interim is een uitzendorganisatie die, ondanks de markt, blijft groeien. Als KMO-uitzendbedrijf ligt onze sterkte in de gedreven aanpak en de autonomie van onze eigen organisatie. Als specialist in KMO-bedrijven kom je in contact met boeiende ondernemers.

Uiteraard bieden we daartoe een competitief salarispakket en een bonus gebaseerd op de resultaten van het team. Je zal ook deel uitmaken van een organisatie die blijft evolueren en investeren in ieders persoonlijke ontwikkeling.

Je plaats van tewerkstelling wordt ons nieuw agentschap Construct in Roeselare.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *