Key Account Manager Foodservice, new business ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een Nederlandse groep en is actief in diepvriesvoeding.

Om hun groei te ondersteunen zijn we dringend op zoek naar een KEY ACCOUNT MANAGER die zich kan richten op de NEW BUSINESS binnen de FOODSERVICE (nationaal).

– Gedreven door je drang om te pionieren draag je bij tot de groei van de business door je vizier te richten op nog onontgonnen markten binnen de Foodservice (Convenience, On the Go, Leisure, B2B). Tot je doelgroep behoren o.a. pretparken, (fast)foodketens, non food retailketens, catering, petrolstations en evenementen (Rock Werchter,…).
– Je analyseert nieuwe kanalen en feedback van klanten en levert strategische input om nieuwe key accounts aan te trekken.
– Met je proactieve en ondernemende mentaliteit breng je ideeën aan voor de ontwikkeling van nieuwe branded concepten en producten en adviseer je tevens de afdeling marketing bij het opstellen van het marketing- en innovatieplan.
– Je stelt accountplannen met bijbehorende budgetten op, bouwt kennis en argumentatie op en bezoekt zelf de kanaalspecifieke organisaties en key accounts.
– Ook neem je deel aan beurzen en workshops. Intern rapporteer je aan de National Sales Manager.
– Je werkt nauw samen met je collega Key Account Manager New Business in Nederland, de andere collega’s van de sales afdeling, en met de afdelingen Finance, Marketing, Customer Service, Category Management en Product en Proces Development.

– Je hebt een academisch werk- en denkniveau, verkregen door een bachelor- of masteropleiding in een commerciële richting.
– Met minstens 7 jaar succesvolle en aantoonbare ervaring in Key Account Management, New Business & Concept Development en/of B2B management, beschik je over een gedegen kennis en een uitgebreid netwerk in de wereld van de Belgische Foodservice.
– Ervaring in export is een troef.
– Een gezonde huntersmentaliteit stelt je in staat om klant- en resultaatgericht op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten.
– Je beschikt over uitstekende project- en conceptmanagement skills en door je sterke communicatieve vaardigheden en charisma weet jij je omgeving te overtuigen van jouw ideeën en plannen.
– Je bent sterk analytisch en met je creatieve geest benader je uitdagingen op een pragmatische manier.
– Je beheerst het Nederlands en Frans uitstekend, kennis van het Engels en Duits is een plus.
– Uiteraard ben je vertrouwd met Microsoft Office.

Onze opdrachtgever biedt je een afwisselende en uitdagende job in een professionele en ambitieuze organisatie.
Je krijgt alle ruimte voor initiatieven en de mogelijkheid om je stempel op de strategie te drukken.
Je standplaats is gelegen in de Kempen en je neemt regelmatig deel aan meetings op de andere vestigingen.
Tegenover jouw inzet staat een aantrekkelijk salarispakket.
Wil je ervoor gaan? Bezorg me dan snel jouw persoonlijk CV!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *