key account manager ()

Beschrijving:

Berner Belgien NV/SA en Berner Succ. Luxembourg (samen 150 medewerkers) maakt samen met de Nederlandse vestiging deel uit van de Berner Regio West. Wij zijn onderdeel van de internationaal opererende Berner-groep (6500 medewerkers / 687 miljoen euro). De onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van bevestigings- en verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemische producten onder private Berner label. Het assortiment omvat meer dan 17.000 artikelen die door een uitgekiende logistiek binnen 48 uur rechtstreeks aan de professionele eindgebruiker geleverd worden.

Klanten zijn met name afkomstig uit de marktsegmenten: bouw/industrie, installatiebedrijven, automotive en truck & transport.

Berner België zoekt op korte termijn een

die binnen de divisie automotive als taak heeft om Berner bij dealer groepen bij voorkeur als preferred supplier te positioneren en de producttoepassingen en diensten die wij als Berner kunnen leveren, onder de aandacht te brengen.

De functie is erop gericht om bij de accounts deuren voor Berner te openen en concepten af te spreken, waardoor de lokale vertegenwoordiger bij de regionale filialen van de accounts, binnen de gemaakte afspraken, succesvol omzet kan schrijven.

Profiel:

  • U moet een gesprekspartner voor directies van auto/ truck & transport groepen zijn.
  • Qua kennis van de ontwikkelingen in de automotive markt en de mogelijkheden die Berner kan bieden op het gebied van producten en diensten moet u uitstekend op de hoogte zijn.
  • Ervaring in het domein van de automotive is onontbeerlijk.
  • U moet in staat zijn om mensen aan u te binden en een gevoel voor en ervaring met relatiebeheer hebben.
  • Als “key account manager” weet u de belangen van onze grote klanten te behartigen met respect voor de organisatiestructuur waarin het operationele verkoopproces plaatsvindt.
  • U bent natuurlijk tweetalig.
  • U woont in de nabijheid van de as Brussel-Antwerpen.

Heeft u interesse?

Uw sollicitatie waarin u aangeeft waarom u denkt aan het gevraagde functieprofiel te voldoen, kunt u richten aan mevrouw Anne-Marie Henckens ([email protected]) telefoon: 089/71.91.91.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.