Logistiek Manager ()

Beschrijving:

Onze klant is een sterke internationale groep, familiaal verankerd in Vlaanderen en wereldwijd actief. De productie is gecentraliseerd in Vlaanderen in een aantal gespecialiseerde productiesites, maar de sales situeert zich in een mondiaal kader. Met hun 400 medewerkers realiseren ze op vandaag een omzet van 85 mio euro. In het kader van de verdere professionalisering van hun dienstverlening, hebben ze een nieuwe functie gecreëerd op hun HQ in de buurt van Kortrijk en kijken ze uit naar een ervaren Logistiek Manager.

Functiebeschrijving:

Je wordt verantwoordelijk voor de optimalisatie van de logistieke flows over de verschillende eigen productieplants en de flow van en naar de onderaannemers. Je stuurt daarvoor vanuit het HQ twee afdelingen aan: de expeditieafdeling met een 4 tal dispatchers die het transport in goede banen leiden ism externe transporteurs. Maar ook, ondersteund door een Warehousemanager, het magazijn sub-assembly en afgewerkte producten met 30 operatoren. Na een grondige analyse van de huidige situatie, werk je een verbeteringsproject uit dat je samen met je team implementeert om de verdere groei van de organisatie te kunnen ondersteunen. Je rapporteert aan de COO en zetelt in het locale plantcomité.

Functievereisten:

Je beschikt minstens over een master- of bachelordiploma en hebt reeds een aantal jaren relevante ervaring binnen de logistiek, hetzij in een distributiecenter, hetzij in een grote industriële plant. Je hebt al een bewezen ervaring als leidinggevende in een changeproject. Je stelt zaken kritisch in vraag en via analyse werk je verbeteringsprojecten uit. Bij de implementatie van dit changeproject benut je je uitgesproken peoplemanagement skills en je beweegt je vlot op alle niveaus van de organisatie. Gelet op de implementatie van een nieuw ERP pakket is een doorgedreven IT kennis zeker een voordeel. Je drukt je vlot uit in het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod:

Een uitgesproken kans om in een financieel gezonde, zeer dynamisch omgeving je carrière een boost te geven door strategisch mee te werken aan dit uitdagende project. Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met alle nodige extralegale voordelen met inbegrip van een bedrijfswagen.

Interesse?

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Ga voor meer gedetailleerde info naar www.debrouwerconsulting.be/vacatures en laad er je CV op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38. Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.
Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.