Logistiek & Supply Chain Planner bij FANUC Benelux ()

Beschrijving:

Maak kennis met Vander meiren & Pauwels Rekrutering

Vander meiren & Pauwels Rekrutering (V&PR) is een gespecialiseerd wervings- en selectiekantoor dat kandidaten actief binnen techniek, engineering en supply chain, begeleidt naar een nieuwe vaste job. Op vraag van onze loyale klanten worden we eveneens voor andere profielen ingeschakeld.

Vander meiren & Pauwels Rekrutering kan met zijn kandidaten meespreken op vaktechnisch gebied en zal hierdoor een meerwaarde betekenen in de gerichte zoektocht naar een juiste job. Onze integere en open communicatie zal bovendien steeds garant staan voor een vlot en fijn verloop van het sollicitatietraject.

V&PR behartigt enkel rekruteringsopdrachten die betrekking hebben op contracten van (on)bepaalde duur, rechtstreeks bij de firma zelf.

(www.vp-recruitment.be)

Korte omschrijving van onze opdrachtgever

Wil je toetreden tot een professionele familie van 6500 gepassioneerde medewerkers die de absolute nummer één zijn – en willen blijven – in hun vakgebied ? Het kan. FANUC Benelux (www.fanuc.eu) en Vander meiren & Pauwels Rekrutering bundelen de krachten in de zoektocht naar medewerkers die er van dromen om de beste te zijn. Het Japanse FANUC is wereldleider in zijn segment en stond als pionier mee aan de wieg van de automatisatie van productieprocessen door middel van CNC, robots en robomachines (Robodrill, Robocut en Roboshot). Alle producten en componenten worden binnenshuis ontwikkeld en geproduceerd. De eindgebruiker kan rekenen op een quasi onfeilbare betrouwbaarheid en op een ver doorgedreven klantenservice en ondersteuning.

Een bezoek aan de verkoops- en servicesite in Mechelen maakt duidelijk dat de passie, het enthousiasme en de actiegerichtheid die FANUC wereldwijd nastreeft, lokaal sterk voelbaar zijn.

Je zal deel uitmaken van het Beneluxteam en komt terecht in een financieel kerngezonde onderneming met mooie toekomstperspectieven. Je maakt deel uit van een kleinere, lokale eenheid (momenteel 24 medewerkers, eind 2014 richting 34) en geniet de voordelen van een grote internationale onderneming. Je bent niet “slechts een nummertje” en wordt niet beknot in je mogelijkheden.

FANUC Benelux integreert momenteel twee extra (in andere landen reeds bestaande) business lines: de “Robomachines” en de “CNC”-lijn, bovenop de reeds succesvolle Robotafdeling. Dankzij deze ambitieuze groeiplannen, zijn er momenteel diverse nieuwe openstaande vacatures bij de firma.

Logistiek & Supply Chain Planner (m/v)

Planning van de logistieke en operationele stromen, customer service beheer van strategische klanten

Functieomschrijving

In deze functie leiden je acties tot een vlekkeloos verloop van de dagelijkse operaties. Je plant (samen met een huidige medewerker) de supply chain/orderstroom van nieuwe robots, volledig kant-en-klare robomachines en diverse componenten (controllers, HM interfaces, servomotoren, etc.) van de CNC Controls afdeling tot bij de klant en bewaakt de beschikbaarheid op Europees niveau. Je bewaakt en optimaliseert bestaande processen en krijgt de nodige ruimte om zelf initiatieven uit te werken en te implementeren. Je bouwt mee aan de toekomst van de afdeling met de verdere groei van FANUC.

 • Je zorgt voor de correcte en nauwkeurige logistieke planning van alle drie de business lines.
 • Je staat o.a. in voor de verzending van robots, robomachines en CNC Controls vanuit een centrale opslagplaats tot in Mechelen. Je communiceert en onderhandelt met andere Europese verkoops- en servicecentra om de best haalbare levertijden te bekomen. Je zorgt voor een continu doch economisch verantwoord stockbeheer en optimaliseert waar nodig.
 • Je roept orders af en stelt commissioning-documenten op waarin eventuele technische aanpassingen worden vermeld.
 • Je staat in contact met lokale transportfirma’s, die de bestelling vanuit Mechelen tot bij de klant brengen.
 • Je licht je klanten in over de status van hun bestelling en je spoort aan tot tijdige betaling. Je beheert je klanten op een financieel niveau: o.a. voorschotten, etc.
 • Je wordt sporadisch betrokken bij het maken van sales forecasts en bij het bepalen van marges.
 • Occasioneel bereid je aankoop-dossiers voor en je hebt hiertoe contact met leveranciers.
 • Kernwoorden: stock & order management, administratie, customer service, (procurement) transport, levertijden, financiële opvolging, supply chain planning.
 • Je neemt deel aan Europese meetings, congressen, beurzen, etc en ontwikkelt een klare visie op operationeel niveau.

Functieprofiel

 • Je hebt een hoger diploma, bij voorkeur in een economische en/of logistieke richting. (technische kennis/ervaring is niet vereist!).
 • Je bent contactvaardig en je weet je bijgevolg aan te passen aan verschillende sociale situaties.
 • Je bent nauwkeurig en je beschikt over een goed numeriek geheugen.
 • Je staat sterk in je schoenen en houdt ervan om successen te realiseren door goede afspraken te maken met interne en externe partijen.
 • Je kan terugblikken op een relevante ervaring van enkele jaren in logistiek, planning , administratie , aankoop , customer service , stockbeheer , transport , etc en hebt een passie voor operations planning.
 • Zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels.
 • Je bent geïnteresseerd om je in te werken in het uitgebreide productgamma van FANUC Benelux.
 • Je bent bereid om te reizen (sporadisch). Je bent betrokken bij FANUC alsof het je eigen bedrijf zou zijn.

Aanbod

 • Een sterk salarispakket op maat van de kandidaat aangevuld met diverse extra-legale voordelen.
 • Ruime verantwoordelijkheden en voldoende beweegruimte in een meer dan aangename werkomgeving.
 • De beleving van een gekend merk met een degelijke naam op internationaal niveau.

Contact opnemen

Heb je interesse in deze mooie opportuniteit als Supply Chain & Logistics Planner ?

Reageer dan met je cv en motivatiebrief via [email protected] met vermelding “ref 0118” of bel naar Wim Vander meiren op 0489 585 566 of naar Manu Pauwels op 0489 585 565. Je kan rekenen op de nodige discretie.

logistiek , logistics , coördinator , coördinator logistiek en transport , transportbeheerder , transportation analist , analyst , supply chain planner , supply chain administrator , productieplanner , production planner , mechelen , stockbeheer , specialist , supply chain controller , customer service , logistical customer service , planning , antwerpen , vilvoorde , meise , logistiek bediende , supply chain specialist , operations planner , logistics planner , distributie , distribution , productie planner , stockbeheerder , orderbeheer , transportplanner

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *