Mechanical Designer ()

Beschrijving:

t-office is de gespecialiseerde dienstverlening binnen uitzendkantoor t-interim voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen. In een uitgebreid selectieproces kijken wij met jou naar jouw ervaring, vaardigheden en interesses. Dagelijks gaan wij voor klanten en kandidaten op zoek naar de meest geschikte persoon of job en dit zowel voor tijdelijke als vaste betrekkingen. Onze klant levert complete oplossingen (verbruiksgoederen + installaties) voor het aanbrengen van hoogkwalitatieve deklagen voor o.a. de glas- en metaalsector. Voor hen zoeken wij momenteel een:

Mechanical Designer

Als Mechanical Designer ontwerp je hoogtechnologische machineonderdelen voor de installaties van onze klant. In samenspraak met de interne klant stel je de functionele specificaties van de systemen op. Dit ontwerp werk je vervolgens uit met een 3D tekenpakket (Solid Edge/Autocad). Hierbij sta je in nauw contact met leveranciers in het kader van het zoeken naar nieuwe oplossingen. Tenslotte sta je eveneens in voor de opvolging van het project (prototype laten bouwen, budgetbeheer, testopvolging, …) en het bundelen van alle informatie voor het samenstellen van de technische documentatie.

Jouw profiel

  • Je bent bachelor Elektromechanica en je bent gepassioneerd door techniek en mechanisch ontwerp
  • Dit vul je aan met een eerste relevante werkervaring
  • Je hebt kennis van een 3D ontwerppakket (Bij voorkeur ben je vertrouwd met Solid Edge en Autocad)
  • Behalve een sterk mechanisch en elektrisch inzicht, heb je ook een goede basis sterkteleer
  • Je bent analytisch van geest maar durft ook out-of-the-box te denken
  • Je over een perfecte kennis Nederlands en een grondige kennis Engels ( zowel schriftelijk als mondeling)
  • Je kan vlot overweg met de courante Officeprogramma’s (vnl. Word en Excel)

Aanbod

Bij onze klant kom je terecht in een dynamische en technisch hoogstaande werkomgeving. Je kan rekenen op een competitieve verloning die onderwerp is van verdere bespreking en wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.