Medical Representative ()

Beschrijving:

In slechts 20 jaar, groeide Fagron uit van een lokale speler tot wereldwijd marktleider en consolidator in de markt van magistrale bereidingen.
Met meer dan 1.300 medewerkers, actief in 30 landen wereldwijd, biedt Fagron aan meer dan 200.000 apothekers hoogwaardige concepten en innovaties aan.

De missie en strategie van Fagron

De strategie van Fagron is gericht op optimalisatie en innovatie van magistrale bereidingen. Dit met als doel het therapeutisch bereik van de voorschrijver te vergroten zodoende een op maat gemaakte farmaceutische zorg voor de patiënt mogelijk te maken. Door deze activiteiten, ondersteunt Fagron de apothekers als uniek verkoopspunt en verbetert de levenskwaliteit van de patiënt.

Functie:

Je bezoekt dermatologen, pediaters en huisartsen in de regio Oost- en West-Vlaanderen, waarbij je Fagron en zijn unieke magistrale formulaties voorstelt en toelicht. Daarenboven zal je het bedrijf vertegenwoordigen op congressen en beurzen. Je verstrekt de artsen de nodige informatie i.v.m. onze grondstoffen en formulaties en stimuleert zo het voorschrijfgedrag. Je bouwt hiertoe een vertrouwensrelatie op met de artsen waardoor je op termijn als een ware productspecialist wordt aanzien. Je zorgt voor een accurate communicatie en rapportering met de binnendienst en vertegenwoordigers. Je bent mede verantwoordelijk voor de omzet van de je toegewezen producten en voor de kwalitatieve en periodieke opvolging van de commerciële relaties met de artsen.

Profiel:

Je hebt een diploma Farmaceutisch Assistent en hebt reeds ervaring in gelijkaardige functie.

Je bent vlot in omgang en beschikt uiteraard over een sterke commerciële ingesteldheid.

Je bent dynamisch, gedreven en een echte teamplayer. Je werkt goed georganiseerd en zet je volledig in voor je job.

Ons aanbod:

Je krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van een internationaal bedrijf dat marktleider is in het domein van het magistrale. We bieden je een aantrekkelijk verloningspakket aangepast aan jouw kennis en ervaring. Er zijn tal van groeimogelijkheden op termijn die aan jouw ambities tegemoet kunnen komen.

Indien uw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve uw cv en motivatiebrief op te sturen naar [email protected] ter attentie van Human Resources.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *