.NET developer ()

Beschrijving:

tec IT is een IT consultancy bedrijf opgestart in 1997. Sindsdien zetten wij IT-consultants van topniveau in voor de bedrijfswereld en de verschillende overheden in de Benelux.
Momenteel rekruteren we gemotiveerde .NET developers met een passie voor IT. Zij zullen het team van ervaren .Net consultants gaan versterken bij onze klanten in Antwerpen, Gent of Brussel.

Are you as passionate about IT as we are?

Functieomschrijving
Als .Net ontwikkelaar maak je deel uit van het applicatie en project team en voer je afwisselende taken uit (programmeren, testen, documenteren, overleggen, analyseren, enz). Samen met je collega’s ontwikkel je applicaties om complexe bedrijfsprocessen te automatiseren en uit te breiden, aan de hand van technische en functionele analyses.

Profiel
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de .NET omgeving zoals WPF, WCF en het Entity Framework.
  • Je hebt minimum 2 jaar werkervaring in een .NET omgeving en ervaring met testen.
  • Je bent gepassioneerd door je vak en leergierig.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende job waarbij zelfstandigheid, klantgerichtheid en communicatie belangrijk zijn.
  • Je kan goed prioriteiten stellen en je maakt er een erezaak van om deadlines te respecteren.
  • Kennis van OOA en OOD en ervaring in een productie omgeving zijn pluspunten.
Aanbod
Wij bieden jou een uitdagende job met reële doorgroeimogelijkheden, maar daar blijft het niet bij. Als consultant bieden wij jou de mogelijkheid om bij te leren. In onze competence centers volgen onze consultants de nieuwste IT trends. Je zal aan de slag gaan bij één van onze gerenommeerde klanten, bovendien word je intensief opgevolgd.
Bij tec IT worden groei en sterke prestaties gewaardeerd. Je kan alvast rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen incl. bedrijfswagen.
Geïnteresseerd of wens je meer informatie ? Neem gerust contact op met [email protected] – tel 02/709 10 10 of mail je cv zo snel mogelijk.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *