Ondernemende Sales manager B2B UK en Frankrijk ()

Beschrijving:

Onze klant is onderdeel van een grote beursgenoteerde Amerikaanse groep, met een omzet boven 1 miljard Euro en meer dan 5000 medewerkers wereldwijd. Voor één van de Business Units, waarvan het mondiale HQ in West-Vlaanderen is gelegen, wensen ze in het kader van interne mutatie een Sales manager UK en Frankrijk aan te werven. Ondernemende Sales manager B2B UK en Frankrijk. (80% reizen)

Functiebeschrijving:

Na een intensieve productopleiding en on-the-job training word je verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten B2B binnen UK en Frankrijk, Je vertaalt de vooropgestelde doelstellingen naar concrete verkoopsobjectieven en een actieplan voor jouw regio. Je onderhoudt zelf contacten met de belangrijkste klanten en prospecten en bewerkstelligt een goede commerciële relatie met locale agenten en distributeurs. Je informeert je over de marktpositie van jouw belangrijkste concurrenten. Je volgt markttendensen in je regio op en geeft interessante marktinfo door aan de afdeling R&D teneinde over de juiste producten in je portfolio te blijven beschikken. Niettegenstaande het een volumeproduct is, probeer je steeds toegevoegde waardes te creëren voor je klant. Je rapporteert aan de Sales director van de divisie en werkt in een team van Sales Managers, actief in andere regio’s.

Functievereisten:

Je beschikt over een masterdiploma, TEW, Handelsingenieur,… en kunt reeds terugblikken op een sales ervaring van enkele jaren in een technische B2B omgeving.

Idealiter ben je reeds vertrouwd met de Sales in UK en/of Frankrijk, en je bent bereid om heel intensief (tot 80%) te reizen, waarbij je op maandag op HQ bent en de rest van de week in jouw regio reist.

Je bent een enthousiaste persoon, die resultaatgerichtheid koppelt aan commerciële flair.

Je bent bijzonder zelfstandig en actief prospecteren in je regio schrikt je niet af.

Je bent een pionier die er echt voor gaat.

Je bent vlot in het Nederlands, Engels en Frans.

Aanbod:

Je komt terecht in een bijzonder professionele groep, financieel sterk en goed uitgebouwd. Je werkt rechtstreeks voor de producent waardoor je de mogelijkheid hebt in te spelen op concrete technische uitdagingen bij de klant. Wij bieden je de kans je internationale carrière een serieuze boost te geven: je mag er heel breed werken, ondersteund door de directie en het salesteam. Het weddepakket is in lijn van de organisatieverwachtingen: meer dan uitdagend !

Interesse?

Grijp deze kans tot een volgende stap in je professionele carrière. Ga naar www.debrouwerconsulting.be/solliciteren en laad er je CV in Word op. Heb je echter eerst nog een aantal vragen, bel dan op 056 61 48 38 Na de kantooruren blijven we bereikbaar op 0474 42 10 52.
Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *