Payroll & Reward Consultant for outsourcing activities ()

Beschrijving:

Groep Securex

Securex helpt klanten in het hele land bij de optimalisering van hun menselijk kapitaal. Met resultaat. Maar ook als werkgever geloven we in ons motto ‘human capital matters’. Daarom ondersteunen we volop de ontwikkeling en het welzijn van onze eigen mensen. Samen engageren we ons in zes competentiedomeinen: HR Services, Health & Safety, HR Insurance, HR Consulting, Social Admin of HR Research. Onze belangrijkste troef zijn onze 1600 enthousiaste medewerkers verspreid over onze 28 kantoren.

Divisie HR Consulting:

HR Consulting is de consultancy divisie van de groep Securex. Haar experts stellen hun diensten voor in verschillende HR domeinen in het kader van outsourcing activiteiten, van projecten en interim-management. Teneinde het consultancy team van de activiteit outsourcing te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):

Payroll & Reward Consultant for outsourcing activities

Functiebeschrijving:

 • Als payroll en reward specialist, beheer je consultancy opdrachten in de volgende domeinen : personeelsadministratie, payroll en compensation & benefits.
 • Binnen KMO’s en/of multinationals, ben je verantwoordelijk voor het operationele beheer en de optimalisatie of implementatie van procedures.
 • Je neemt deel aan projecten: audit, procedures, payroll, benefits, compensation, …
 • In nauwe samenwerking met de reward manager, neem je deel aan het beheer van projecten in compensation & benefits.

Profiel:

 • Je hebt al bewezen ervaring in salarisberekening vanuit een sociaal secretariaat of als payroll beheerder in een of meerdere personeelsafdelingen en beschikt over een goede kennis van de sociale- en arbeidswetgeving.
 • Een eerste ervaring in het beheer van project en/of als consultant is een troef.
 • Je hebt ervaring met één of meerdere specifieke payroll software programma’s.
 • Je bent perfect tweetalig FR-NL.
 • Striktheid, precisie en analytisch vermogen zijn enkele van uw troeven.
 • Je bent autonoom en past jezelf gemakkelijk aan aan verschillende werkomgevingen.
 • Je onderscheidt jezelf door jouw teamspirit, flexibiliteit en klantgerichtheid.

Aanbod:

Bij Securex staat de ontwikkeling van uw competenties voorop. Je maakt deel uit van een veilige en gezonde werkplek die respect toont voor wat je belangrijk vindt, ook buiten het werk. Zo voel je je vanaf het begin 100% betrokken. Dat alles in een Belgische groep die garant staat voor een stabiele, informele en integere professionele omgeving.

Als consultant krijg je verschillende leermogelijkheden en evolueer je in heel diverse werkomgevingen.

Als Securex-collega geniet je ook van heel wat voordelen: aanvullende verzekeringen, een competitief loon,een bedrijfswagen, initiatieven op het vlak van gezondheid en welzijn, flexibele werkuren en nog veel meer.

Contact:

Interesse? Solliciteer online voor een snelle behandeling van je kandidatuur: https://www.securex.be/nl/groep/jobs/vacatures/job-detail/?category=cat3&jobId=1393. Langs deze weg kan je ons jouw cv en motivatiebrief bezorgen.

Voor concrete vragen kan je terecht op +32.(2)729 92 76.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *