PLANNING MANAGER ()

Beschrijving:

Met een sterke zin voor efficiëntie en proces optimalisatie!

– Je zorgt voor een correcte planning van de “preparation” processen verbonden aan het Industrieel Mail Center (intake, sortering, transport, voorbereiding ronde,..) en dit in functie van de beschikbare capaciteit op het vlak van mensen, middelen en volumes en rekening houdend met de wisselende behoeften in de loop van het jaar (bijv. eindejaarsperiode, zomerperiode, etc.).

– Je identificeert, in samenwerking met de Manpower Manager, de juiste personeelsbehoeften voor de operaties en dit rekening houdend met de vakantieplanningen, beschikbaarheid van jobstudenten, inzetbaarheid van interim-medewerkers, enz. Daarnaast bepaal je, samen met de Maintenance Manager, welke machine- en materiaalbehoeften noodzakelijk zijn voor een optimaal verloop van de operaties.

– Je werkt optimalisatieplannen uit m.b.t. de werking van het Industrieel Mail Center (IMC) voor jouw regio, alsook m.b.t. transport en dit met het oog op een efficiënte inzet van de capaciteit op middellange en lange termijn.

– Je participeert daarnaast ook actief aan de optimalisatie van de nationale sorteer- en transport capaciteit met als doelstelling een vlotte en stipte distributie te voorzien voor het gehele land.

– Je werkt actief mee aan het bereiken van de operationele doelstellingen van je collega’s in het sorteercentrum en de transportafdeling. Hiervoor bepaal je bv. mee wat de opleidingsnoden zijn voor zowel de vaste als tijdelijke medewerkers.

– Je zorgt voor een degelijk algemeen dagelijks beheer van je departement en stuurt hierbij een team van 5 medewerkers aan waaronder een Demand Planner, een Shift Planner en een Capacity Planner. Je rapporteert aan de Preparation Manager.

– Je hebt een universitair diploma of hebt een gelijkwaardig niveau door ervaring.

– Je hebt 3 tot 8 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een productie- of logistieke omgeving. Kennis van de nieuwe forecasting- en planningstools is een pluspunt.

– Je hebt een scherp analytisch & synthetisch denkvermogen. Uiteraard beschik je voor deze functie over uitstekende plannings- en organisatievaardigheden.

– Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden. Je combineert een sterke luistervaardigheid met de capaciteit om je standpunten helder en goed onderbouwd te communiceren naar anderen.

– Je bent proactief en kritisch ingesteld en je slaagt erin verder te kijken dan de situatie hier en nu binnen je eigen departement.

– Je bent besluitvaardig en weet ideeën om te zetten tot concrete actieplannen.

– Je hebt een doorgedreven kennis van Excel. Kennis van Access en/of BO (Business Objects) of aanverwante tools is een pluspunt.

– Je spreekt vlot Nederlands en hebt een behoorlijke kennis van het Frans.

BPost biedt tal van toekomstperspectieven, mogelijkheden voor een snelle evolutie en meerdere opleidingen in een werkomgeving waar competenties centraal staan, samen met de gelijkheid aan kansen en diversiteit. Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder een wagen) wordt aangeboden.

Interesse?

Stuur uw CV en motivatiebrief met referentie BE698973 naar Hudson, t.a.v. Marleen Vanbuul naar [email protected] . Hudson, Marcel Thirylaan 75, 1200 Brussel, tel + 32 (0)2 610 27 00.

Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld.

Bpost heeft de ambitie om de sterkste en de betrouwbaarste postoperator te zijn. Ze steunen op hun kerncompetenties om nieuwe activiteiten te ontwikkelen die bijdragen tot hun duurzame en rendabele groei in een veranderende wereld. Ze willen het verschil maken voor hun klanten en de samenleving door de gedrevenheid van hun medewerkers.

Om de operations verder uit te bouwen in de regio Oost- & West-Vlaanderen, zijn ze vandaag op zoek naar een nieuwe (m/v):

Planning Manager

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.