Plant Director France bij Ardo Violaines SAS ()

Beschrijving:

De Groep ARDO (www.ardo.com), met hoofdzetel in Ardooie, is met een omzet van 636 mio euro Europese marktleider in diepvriesgroenten en fruit. Met 15 productiesites en verschillende verkoopkantoren is Ardo aanwezig in 8 verschillende Europese landen. De Groep ARDO beheerst de volledige productieketen en dit start vanaf de selectie van zaden t.e.m. verpakking en distributie van de diepgevroren producten. Deze manier van werken stelt Ardo in staat om producten te leveren die voldoen aan de strengste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Dankzij o.a. het beantwoorden aan deze strenge kwaliteitseisen blijft Ardo seizoen na seizoen groeien, met tot op heden een verkoop van 608.000 ton diepgevroren groenten, fruit, pasta en rijst.

De plant in Violaines (Noord-Frankrijk) is met een productie- en verpakkingsvolume van 50.000 ton per jaar een belangrijke site. Ardo Violaines investeert continu in duurzame productie en dit met respect voor het milieu, kwaliteit, hygiëne en het welzijn van haar personeel.

Om de productiesite Ardo Violaines (Noord-Frankrijk), te managen, zoeken wij een (m/v):

Plant Director

Violaines Noord-Frankrijk

Functieomschrijving:
U bent verantwoordelijk voor het managen en het verder ontwikkelen van de site Ardo Violaines tot een uiterst performant bedrijf en dit in al haar aspecten. In samenspraak met de Raad van Bestuur, aan wie u rechtstreeks rapporteert, bepaalt u de toekomstige strategie en doelstellingen die u samen met uw team van 170 medewerkers realiseert.

Tevens bent u de sturende kracht inzake voortdurend verbeteren van uw organisatie zowel in processen, procedures, investeringen en productontwikkeling. U zorgt voor de juiste balans tussen veiligheid, kosten, milieu en klanttevredenheid. U inspireert, coacht en motiveert uw medewerkers om samen de doelstellingen te realiseren.

Functievereisten:
U heeft een creatieve persoonlijkheid en bent een geboren leider die richting geeft, helder communiceert, mensen motiveert en betrekt in het beleid. U behaalde een universitair diploma en beschikt over een gedegen managementervaring, bij voorkeur binnen de landbouw/voeding sector. U denkt oplossingsgericht, zowel op vlak van productie en organisatie vanaf het veld tot en met de distributie naar de klant. U beheerst het Frans en spreekt vlot Engels.

Aanbod
ARDO biedt een gevarieerde leidinggevende functie, waarin u de kans krijgt om actief mee te werken aan de verdere groei van deze site. U werkt voor een internationaal sterke groep, die in volle groei is en kansen biedt tot zelfontplooiing. ARDO kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Er is een volwaardig remuneratiepakket voorzien dat aansluit bij uw ervaring en het niveau van de functie.

Reageren:
Stuur jouw cv met vermelding van de referentie KD/0114-643-2naar Fundament R&S, t.a.v. Katrien Decostere, [email protected], T 056 610 609 – Berkenlaan 138a, 8530 Harelbeke – www.fundamentrs.com.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *