Preventieadviseur ()

Beschrijving:

t-office is de gespecialiseerde dienstverlening binnen uitzendkantoor t-interim voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen. In een uitgebreid selectieproces kijken wij met jou naar jouw ervaring, vaardigheden en interesses. Dagelijks gaan wij voor klanten en kandidaten op zoek naar de meest geschikte persoon of job en dit zowel voor tijdelijke als vaste betrekkingen.

Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een preventieadviseur.

Je identificeert gevaren en doet permanente risicoanalyse. Je spoort gevaren op en evalueert risicoanalyses, doet onderzoek van arbeidsongevallen, spoort oorzaken van beroepsziekten en psychosociale belasting op.

Je formuleert advies in verband met de organisatie van de arbeidsplaats, werkpost en omgevingsfactoren. Je staat in voor het welzijn en veiligheid en gezondheid van werknemers bij werkuitvoering. Verder werk je mee aan maatregelen voor onthaal, informatie, vorming en sensibilisering.

Er zijn heel wat administratieve taken die onder jou hoede vallen zoals het opstellen van maand- en jaarverslagen CPBW. Het globaal preventieplan en het verzorgen van het secretariaat van het CPBW.

Je hebt specifieke taken naar het opstellen van het intern noodplan en maatregelen bij ernstig en onmiddellijk gevaar.

Je rapporteert aan de operations manager.

Je bent Preventieadviseur niveau II met kennis van uitbouw van een veiligheid (kwaliteit)systeem.

Je hebt relevante ervaring in een productieomgeving binnen de voeding.

Je hebt kennis Nederlands en Frans.

Ervaring in een technische dienst is een plus.

Een verantwoordelijke functie als preventieadviseur met een goede verloning in een bloeiend bedrijf. De sector is weinig crisisgevoelig.

Je hebt heel wat interne en externe contacten in deze functie.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *