Proces Development Engineer ()

Beschrijving:

Hydrogenics Europe NV gevestigd in Oevel, maakt deel uit van de Canadese groep Hydrogenics Corporation. Zij ontwerpen, produceren en verkopen revolutionaire waterstofsystemen en aanverwante producten die water en elektriciteit gebruiken om waterstof on-site te produceren en op te slaan voor hoogwaardige, uitstootvrije brandstof, stroomapplicaties en industriële toepassingen. Gezien de actualiteit en noodzaak van dergelijke equipment en installaties, kent Hydrogenics een enorme groei. In kader van deze groei, zoekt Konsilora in exclusiviteit een gemotiveerde (m/v):

Functie

Als proces development engineer bij Hydrogenics ontwikkel je gloednieuwe waterstofinstallaties en verbeter je de kwaliteit van de bestaande waterstoftoepassingen. Jij houdt een vinger aan de pols wat betreft de procesmatige kant en de toepassingsgerichtheid van de ontwerpen en optimaliseert zodoende de systeemintegratie. Je staat hiervoor dagelijks in contact met klanten en collega’s in productie, testing, kwaliteit, aankoop, … Daarnaast profileer je jezelf als specialist terzake door voortdurend op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen van de technologie en de toepassingen in de praktijkmarkt.

Profiel

  • Je bent een gemotiveerde burgerlijk of industrieel ingenieur (werktuigbouwkunde, elektromechanica, elektrotechniek, bio ingenieur, scheikunde, …) met ervaring in het ontwerpen van toepassingsgerichte en ‘totaal-geïntegreerde’ installaties (machinebouw, petrochemie, powerplants, fuel stations, …).
  • Je bent multi-disciplinair ingesteld en hebt een ruim technisch interesseveld. Kennis van compressoren, drukvaten, pompen, automatisatie, meet-en regeltechniek, … is een pluspunt.
  • Je bent creatief, innovatief en analytisch aangelegd.
  • Je hebt een flinke portie doorzettingsvermogen en bent stressbestendig.

Aanbod

  • Je komt terecht in een internationaal, innovatief, high tech bedrijf dat actief zijn steentje bijdraagt aan de zero emission doelstellingen.
  • Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, …).
  • Boeiende functie met verantwoordelijkheidszin en persoonlijke inbreng.
  • Aangename werksfeer met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Interesse in deze functie? Aarzel dan niet en verzend vandaag nog uw motivatiebrief en cv naar volgend e-mail adres : [email protected] t.a.v. Judith Sluijsmans.

Meer informatie nodig? Bel +32 487/51.94.01

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.