Project Manager Time & Security (m/v) ()

Beschrijving:

Het bedrijf

GET (www.get.be), met Benelux-zetel te Malle, is marktleider voor geïntegreerde tijdsregistratie en security management (omzet 2012 bedroeg 14 mio. euro). Met 110 medewerkers creëert, verkoopt en implementeert GET oplossingen voor tijdsregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole, bezoekersregistratie en camerabewaking. Naast software en hardware bevatten deze oplossingen ook een ruim dienstenpakket voor project management, installatie, parametrisatie, opleiding, advies en onderhoud. Het bedrijf maakt sinds 2006 deel uit van de Europese beursgenoteerde Primion-groep (www.primion.eu), met zetel in Duitsland.

In 1963 startte GET in België als een technisch studiebureau in elektronica en hardware. GET werkte onder meer projecten uit voor de overheid, bijv. het praatpalen-netwerk in Vlaanderen en Luxemburg. Door de jaren heen evolueerde GET van een productiebedrijf in elektronica hardware naar een moderne en vooruitstrevende ontwikkelaar en leverancier van geïntegreerde oplossingen en diensten voor time- en security management.

GET telt een portefeuille van ongeveer 400 klanten, voornamelijk middelgrote tot grote bedrijven in diverse sectoren zoals farma (Janssen Pharmaceutica,…), zorg (UZ Brussel,…), federale (FOD Economie) en regionale (stad Antwerpen,…) overheidsinstellingen, chemie (Bayer,…), voeding (Campina,..) en energie (Belgonucleaire). Door verticale differentiatie is GET erop voorzien haar klanten sectorgerichte oplossingen aan te bieden. GET innoveert en investeert sterk in R&D. Met de lancering van nieuwe gebruiksvriendelijke producten als Primetime (tijdsregistratie) en het nieuwe Security Management System (PSM), slaagt het bedrijf erin om de marktleiderspositie in België verder te versterken en een belangrijke ‘challenger’ te zijn op Nederlandse bodem.

Vandaag is GET op zoek naar een klantgerichte Project Manager Time & Security (m/v), met stevige organisatorische skills en met commercieel inzicht, om een mix van kleine en grote projecten in goede banen te leiden en dit in uiteenlopende bedrijfssectoren. 

U bent eindverantwoordelijke voor de voorbereiding, planning, coördinatie en rendabele implementatie van A tot Z voor tijdsregistratie en security projecten bij de klant. Deze projecten gaan van eenvoudige software implementaties tot grotere complexe security management opdrachten (bijv. integratie van inbraak- en brandalarm, perimeterbeveiliging en toegangscontrole bij key accounts zoals multi-site industriële groepen).

U zorgt ervoor dat elk project op koers blijft op vlak van timing, budget, kwaliteit en bruto marge. U bereidt het project nauwkeurig voor en stelt een implementatieplan op. Het is essentieel dat u risico’s zo goed mogelijk op voorhand inschat. U stuurt diverse wisselende projectteams aan die meestal bestaan uit een hardware engineer, een software engineer, een werfleider, een hardware installateur en een functioneel consultant. Deze medewerkers werken tegelijkertijd in meerdere projecten met bijhorende planning en prioriteiten. U motiveert uw teamleden en ondersteunt hen bij problemen. Een regelmatige afstemming met hen stelt u in staat tijdig in te grijpen en bij te sturen in een project. Aangezien een aantal projecten zich in een werfomgeving afspelen, is het veiligheidsaspect belangrijk. U bent op de hoogte van de VCA-wetgeving (door o.a. interne toolboxmeetings). In alle projecten hanteert u de projectmethodologie van GET, dewelke u ook evalueert en optimaliseert waar nodig.

Dit alles houdt in dat u continu in contact staat met uw klanten, van eerste kick-off meeting tot en met de oplevering en facturatie van het project. U begeleidt en adviseert uw klant intensief. Daarnaast verzorgt u de administratieve kant van het project en rekent u commerciële taken zoals het onderhandelen van meerwerken ook tot uw takenpakket. Ongeveer de helft van uw tijd bent u aanwezig bij uw klanten, verspreid over België en Nederland.

Het Project Management Team van GET telt vier Project Managers die elk gemiddeld tien projecten simultaan voor hun rekening nemen. De ploeg wordt aangevuld met drie installateurs en twee werfleiders en wordt aangestuurd door de Manager Projectmanagement Team. Om alle projecten in goede banen te leiden, zijn er wekelijkse en maandelijkse evaluatie- en planningmeetings.

U hebt minstens vijf jaar relevante ervaring in project management. Ervaring in o.a. IT-gerelateerde of bouwtechnische projecten is een belangrijke plus. U hebt op zijn minst affiniteit met software- en hardware toepassingen en bijhorende diensten (zoals consultancy, ontwikkeling, engineering en installatie). U behaalde een Master diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.

U hebt commerciële feeling en hebt strategisch inzicht in het commercieel proces (wie zijn de stakeholders, decision makers, etc) of bent bereid zich daar in te verdiepen. U beschikt over sterke leadership skills. U bent in staat wisselende teams te leiden en weet ownership te creëren bij de teamleden die tijdelijk met u samenwerken in het kader van een project.

U communiceert helder, zowel intern als extern, met alle niveau’s in een bedrijf. Een gezonde dosis stress motiveert u. U haalt voldoening uit het beheren van complexe en rendabele projecten.

U staat stevig in uw schoenen en onderhandelt graag. U spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels.

· De kans om het verschil te maken bij de marktleider in de sector. Een innovatief en ambitieus bedrijf dat steeds met state-of-the art oplossingen naar voor weet te komen en een geïntegreerd pakket aan oplossingen en diensten aanbiedt.

· Continu afwisseling op niveau van type projecten, soort technologie en aard van de klant. Deel uitmakend van een internationale groep met toch lokaal ruime autonomie.

· Een dynamische en verantwoordelijke functie met beslissingsbevoegdheid en een belangrijke people management rol.

· Een stabiele werkgever met een positieve werksfeer en loyale collega’s.

· Een competitief salaris, bedrijfswagen en een pakket extra-legale voordelen. 

Lijkt deze job een uitdaging voor u? Bezorg ons dan uw cv en motivatiebrief via www.martensbrijs.be. U kan rekenen op een snelle en confidentiële behandeling van uw dossier. Mocht u nog vragen hebben, kan u ons steeds contacteren op +32 (0)2 710 18 10. 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *