Projectmanager Flame Tube Boilers ()

Beschrijving:

Bent u een praktisch ingesteld ingenieur met een passie voor industriële branders? Dan is dit een uitstekende kans om in uw specialisatie een kleine afdeling te managen!

Cofely Fabricom is een onderdeel van de groep GDF SUEZ. Het maakt deel uit van de bedrijfstak Energy Services van de Groep. Cofely Fabricom beschikt over een brede ervaring op het vlak van doeltreffend energie- en milieubeleid. De uitgewerkte oplossingen streven steeds naar rationeler energiegebruik en dat geldt voor het hele traject van ontwerp en installatie tot uitbating.
De Belgische operaties bestaan uit industriële services, infrastructuurondersteuning, onderhoud en de afdeling Energie en Milieu.
Binnen de afdeling Energie en Milieu is het departement “Flame tube boilers” actief in het onderhouden, het herstellen en het vernieuwen van industriële boilers.
De projecten gaan van jaarlijkse controle, vergelijkbaar met de controle van particuliere verwarmingsketels over herstellingen bij schade (erosie, corrosie,…) tot het plannen van vernieuwingen aan installaties.

Als Project Manager Flame Tube Boilers staat u met uw team in voor een 24/7 dienstverlening aan industriële klanten waarbij boilers cruciaal zijn in hun processen. Uw takenpakket bestaat uit twee delen. Enerzijds managet u klantenondersteuning in onderhoud en herstelling. Daarnaast staat u klanten bij in het plannen van vernieuwde of volledig nieuwe installaties.

Binnen het takenpakket onderhoud en herstellingen staat u in voor:
– Het garanderen van een 24/7 dienstverlening bij de klanten voor acute herstellingen aan de installaties
– Afspraken met de klanten om de jaarlijkse controle van de installatie in te plannen
– Het identificeren van herstellingsnoden en het voorstellen van oplossingen, rekening houdend met de technische mogelijkheden en het budget van de klant.
– Het aansturen van uw team van techniekers.

Bij klanten of prospecten die opportuniteiten hebben voor vernieuwing van installaties of investeringen in nieuwe installaties zijn uw taken:
– Het bespreken van studies en offertes in het kader van hun projecten
– In de studiefase van de projecten neemt u deel aan technische meetings bij de klant over materiaalkeuze, keuze van boilertype, vermogen,… afhankelijk van hun technische noden.
– Tijdens de uitvoering van de verkochte projecten beheert u de planning en het budget en waakt u over kwaliteit en veiligheid.

– U bent minstens bachelor in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica.
– 5 tot 10 jaar ervaring in onderhoud of herstelling van boilers is kritisch. Ervaring in projecten voor industriële boilers is een surplus.
– Kennis van industriële boilers is kritisch. Bijkomende kennis van buisfitting, kleppen en instrumentatie is een pluspunt.
– U communiceert vlot in het Nederlands, het Frans en het Engels.
– U bent technisch onderlegd, hands-on, gedreven, teamplayer, klantgericht, flexibel en stressbestendig.

– U kan als manager van een klein team relatief vrij ondernemen binnen de veiligheid van een multinational.
– U krijgt de mogelijkheid om in diverse bedrijfssectoren impact te hebben op de technische processen.
– Fabricom is een gerenommeerd bedrijf binnen een stevige internationale groep.
– Deze functie biedt u veel afwisseling in jobinhoud en contacten.

Stuur uw CV en motivatiebrief tav ir Peter Antonissen naar [email protected]
U mag rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.
Voor meer informatie: http://www.insel.be
 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *