Project/Process Engineer ()

Beschrijving:

Avance is een erkend werving & selectie kantoor gespecialiseerd in technische, logistieke, sales en financiële profielen. Onze opdrachtgevers zijn nationale, internationale alsook overheidsbedrijven die op ons beroep doen om goede mensen aan te trekken met wie ze de groei van het bedrijf verder kunnen ondersteunen. Omdat onze opdrachtgevers voornamelijk in Limburg, Vlaams Brabant en de Antwerpse Kempen gevestigd zijn, menen wij ook steeds over goede vacatures beschikken in deze regio. Vandaar dat Avance u graag wil helpen in uw zoektocht naar de juiste job.

Voor een van onze opdrachtgevers, actief in de voedingsindustrie, zijn wij op zoek naar een ervaren Project/Process Engineer.

Functie-informatie:

Als proces/project engineer ben je verantwoordelijke voor het analyseren van bestaande procestechnologieën en het bepalen en continu optimaliseren van de productiemethode en het productieproces, het ontwerp van het productieapparaat en de implementatie van nieuwe en/of gewijzigde producten. Je bewaakt daarbij voortdurend de product- en proceskwaliteit, de efficiëntie van de ingezette middelen en de veiligheid en ergonomie van het productieproces.
Je bent volledig verantwoordelijk, van A tot Z, en dit voor de opvolging van de projecten (die je ook zelf geïnitieerd hebt).

Functie-eisen:

Voor deze functie kijken wij uit naar kandidaten die beschikken over volgende kenmerken:
– Je bent in het bezit van een bachelor/master diploma in een technische richting.
– Eveneens beschik je over minimum 3 jaar relevante ervaring
– Je hebt ook reeds in de voedingssector gewerkt.
– Je beschikt over een goede kennis van MS Office.
– Je bent communicatief.
– Je bent sterk in plannen en organiseren en projectmatig werken is je zeker niet onbekend.
– Je bent een echte teamplayer.

Aanbod:

Een leuke en mooie uitdaging met verantwoordelijkheden in een bedrijf waar er zeker ruimte wordt gegeven om je zelf te ontplooien. Onze opdrachtgever investeert in relevante opleidingen en trainingen. Verder krijg je een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur uw CV naar Avance, www.avance.jobs, tav Céline Debats, [email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *