Quality Manager Machinebouw ()

Beschrijving:

Bent u analytisch en kritisch ingesteld? Bent u een teamspeler die graag initiatief neemt? Is kwaliteit uw passie? Bekijk dan zeker onderstaande vacature.

Alliance International in Wevelgem maakt deel uit van Alliance Laundry Systems LLC, ’s werelds grootste producent van commerciële wasserijmachines en serviceprovider voor automatische wasserettes, waskamers voor meergezinswoningen en flatgebouwen en dit onder verschillende merknamen. Met het merk IPSO is het bedrijf reeds 40 jaar lang marktleider in Europa in hun sector. In deze periode bouwde het bedrijf een reputatie op als betrouwbare partner met oog voor kwaliteit en efficiëntie.
De ontwikkelaars doen er alles aan om de beste industriële apparatuur te maken die op de markt verkrijgbaar is. Naast een aantrekkelijke design en ergonomie zijn de wasmachines, droogkasten, strijkmangels en hulpapparatuurmachines ook bekend om hun de prestaties, stevigheid en duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Het bedrijf combineert globale vaardigheden met lokale expertise via een wereldwijd netwerk van 100 Partners in 90 landen over de hele wereld. Voor de kwaliteitsafdeling zijn we momenteel op zoek naar een Quality Manager.

 

Als Quality Manager bent u verantwoordelijk voor de borging en optimalisatie van het kwaliteitsmanagementsysteem. U streeft operationele excellentie na en werkt binnen het bedrijf aan continue verbetering. Hierbij heeft u volgende taken:
– Het kwaliteitsmanagementsysteem wordt door u geïmplementeerd en onderhouden. U volgt de ontwikkelingen aangaande wetgeving, kwaliteitssystemen, certificeringen, … op. 
– U bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van binnenkomende goederen, en waakt ook over de kwaliteit van eindproducten. Zowel leveranciersaudits als interne productaudits worden door u voorbereid en uitgevoerd.
– Voor de productieafdeling stelt u de nodige product- en procescontroles op.
– De analyse van de gegenereerde data en de evaluatie van de  kwaliteitsindicatoren behoren ook tot uw takenpakket. U initieert en coördineert passende corrigerende en/of preventieve maatregelen naar aanleiding van binnenkomende klantenklachten, interne afkeuringen of audits.
– Met uw hands-on mentaliteit draagt u actief bij tot een verhoogd kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer. U coacht en motiveert de collega’s op vlak van kwaliteit en procesverbetring.
– U rapporteert aan de Vice President Operations.

– U beschikt over een diploma bachelor of master in een technische richting (met kennis van elektromechanica, elektronica, …). Verder hebt u minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
– U bent communicatief in het Nederlands en het Engels en kan vlot overweg met de courante Office toepassingen.
– U bent kwaliteitsbewust, hands-on en pragmatisch in aanpak. Naast een goede technische kennis hebt u ook een duidelijke visie omtrent kwaliteit.
– Persoonlijkheid: analytisch, kritisch, teamspeler, pragmatisch, communicatief, organisator, gestructureerd

– U komt terecht in een internationale en financieel gezonde onderneming met een collegiale werksfeer.
– Een uitdagende nieuwe functie in een moderne productieomgeving met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
– Een aantrekkelijk verloningspakket inclusief bedrijfswagen afgestemd op uw competenties en ervaring.

Interesse? Stuur uw CV en motivatiebrief tav. ir Natacha Thienpont naar [email protected] . U mag rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *