Sales Engineer – Liquid Waste Treatment ()

Beschrijving:

Bent u een vlotte en communicatieve ingenieur die ook commercieel is ingesteld? Zitten onderhandelen en ondernemen u in het bloed? Als u op zoek bent naar een brede functie met veel autonomie, dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor u.

West Waste Treatment (WWT), met verwerkingssites in Diksmuide en in Geel, is de Belgische marktleider in het verwerken van afvalwater en slibs. De site in Diksmuide is sinds 1993 operationeel, de site in Geel is in 2011 van start gegaan. Met de tweede telg van de familie, heeft WWT zijn dekkingsgebied in de Belgische afvalwereld sterk uitgebreid. In totaal heeft WWT een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 300.000 ton en stelt hiermee een 15-tal mensen te werk. Om hun ambitieuze groeiplannen waar te maken zijn ze op zoek naar een Sales Engineer.

Als Sales Engineer   Waste Water Treatment bent u verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de verwerkingssites in Diksmuide en Geel. Hierbij hebt u volgende taken:

– U onderhoudt de relatie met bestaande klanten met als doel de samenwerking te intensifiëren. Verder benadert u proactief de markt en legt u gericht contacten met potentiële nieuwe klanten.
– U beheert uw klantenportefeuille en organiseert autonoom uw afspraken. U wordt ondersteund door een collega die de commerciële binnendienst voor zich neemt.
– U onderhandelt contracten en streeft daarbij naar lange termijn relaties en win-win oplossingen. Aan de hand van uw technische kennis probeert u voor beide partijen een optimale oplossing te vinden.
– U bent medeverantwoordelijk voor de acceptatie van afvalstromen binnen het bedrijf. Na de analyses van de afvalstalen bepaalt u, in overleg, hoe de afvalstromen verwerkt worden. Zo zorgt u er voor dat WWT de milieuvergunningen respecteert.
– Als echte teamplayer werkt u nauw samen met uw collega’s binnen administratie, labo en productie om de lopende afspraken met klanten op te volgen.
– Verder bent u de ‘ogen en oren’ van het bedrijf en gebruikt u deze marktinformatie om samen met de directie strategische voorstellen te formuleren.
– U bent een constructieve collega die steeds alert is voor opportuniteiten, functie overschrijdend meedenkt, initiatief durft nemen en betrokkenheid toont.
– U overlegt frequent met de Algemeen Directeur, aan wie u rechtstreeks rapporteert.

– U bent een bachelor of master met technische/chemische achtergrond (ingenieur, chemie, milieutechnieken,…). Verder hebt U reeds een eerste commerciële ervaring en interesse in waterzuivering.
– Dankzij uw commerciële ingesteldheid en uitstekende onderhandelingscapaciteiten bent u in staat om een actief klantennetwerk uit te bouwen op lange termijn.
– Verder bent u een sterke communicator, die open-minded naar klanten toe stapt en hun noden intern naar uw collega’s overbrengt.
– Persoonlijkheid: communicatief, klantgericht, autonoom, assertief, onderhandelaar, hands on, alert, commercieel ingesteld, teamspeler, initiatiefnemer, ondernemend.

– Een uitdagende job met groeipotentieel binnen een onderneming waar initiatief en ondernemerschap worden geapprecieerd en gestimuleerd.
– Een hoge graad van autonomie en sterk gevarieerde taken in een KMO in volle groei.
– U komt terecht in een gemotiveerd en hecht team in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving.
– Het bedrijf biedt een competitief salarispakket met aantrekkelijke extralegale voordelen  en een representatieve bedrijfswagen met tankkaart.

Stuur uw CV en motivatiebrief tav ir Natacha Thienpont via [email protected]
U mag rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.
Voor meer informatie: htpp://www.insel.be

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *