Senior Accounting Professional ()

Beschrijving:

Bedrijfsomschrijving:

Handson & Partners is een jonge en snelgroeiende Financiële Dienstverlener met zo’n 85 Professionals in Finance & Control. Op enkele jaren tijd zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner voor verschillende multinationals en KMO’s.

Handson & Partners is een buitenbeentje in Finance & Control. We onderscheiden ons omdat onze focus ligt op wat onze klanten in ons appreciëren: flexibiliteit, service op maat en een partnership op lange termijn. Onze dienstverlening is zeer uiteenlopend: van hands-on advies over kortstondige ondersteuning tot strategische outsourcing.

Handson & Partners heeft in België vestigingen op 6 locaties: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Turnhout en Luik. Een jong, professioneel en dynamisch team staat klaar om nieuwe enthousiaste collega’s te verwelkomen.

Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je dynamisch en flexibel en hou je van kwaliteit? Stel je dan kandidaat en word Senior Accounting Professional bij Handson & Partners!

Jouw uitdaging:

Momenteel zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde Senior Accounting Professionals die hun technische kennis en soft skills verder willen uitbouwen door verdere ervaring op te doen in diverse contexten en tevens hun kennis willen delen met junior collega’s. Als Senior Accounting Professional bij Handson & Partners kan je twee richtingen uit:

Accounting en Finance projecten:

Je wordt autonoom ingezet op projectmatige basis binnen een mix van kmo’s, middelgrote bedrijven en multinationals, waarbij je operationeel wordt ingezet of eerder high level en waarbij je onze klanten een optimale service biedt.

Fiduciaire:

Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse boekhouding van kleine tot middelgrote vennootschappen, onderhoud je het contact met onze klanten, en begeleid je onze junior professionals in het beheren van een dossier van A tot Z en het optimaal adviseren van klanten

Jouw profiel:

 • Je behaalde een Bachelor of Master diploma richting Accountancy/Finance.
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring binnen accounting, ervaring met het aansturen van een team is tevens een plus.
 • Je praat en schrijft goed in het Nederlands en Engels. Kan je je ook in het Frans uit de slag trekken, is dat zeker een plus.
 • Je speelt met MS-Office, je kennis van andere gespecialiseerde programma’s wordt sterk geapprecieerd.
 • Je persoonlijke eigenschappen matchen met die van ons huidige team: dynamisch, flexibe en professioneel.

Handson & Partners biedt je:

 • een competitief salaris, ruim aangevuld met extra legale voordelen zoals
  • hospitalisatie- en groepsverzekering
  • representatievergoedingen en lunch allowances
 • een bedrijfswagen die je verplaatsingen naar onze klanten aangenaam maakt
 • kansen om binnen het bedrijf te groeien in je functie door interne en externe opleidingen en diverse doorgroeimogelijkheden
 • een dynamisch bedrijf met een sterk team waarbinnen initiatief en teamspirit erg worden gewaardeerd
 • werkzekerheid

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *