Senior advocaat fiscaal recht – Claeys & Engels ()

Beschrijving:

USG LEGAL PROFESSIONALS:

USG Legal Professionals geeft juridische talenten richting. USG Legal Professionals is de uitgelezen partner voor de werving en selectie van juristen. Zowel voor tijdelijke juridische noden als voor legal interim management kunt u bij ons terecht. Tot slot bieden wij ook structurele legal outsourcing aan.

Sta je als legal professional te popelen om je drive en ambitie te laten renderen in een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij USG Legal gebeiteld, want wij zetten maximaal in op jouw kennis en competenties.

www.usglegal.be

Onze klant:

Claeys & Engels biedt aan een nationaal en internationaal cliënteel een geïntegreerde service in alle aspecten van het human resources gebeuren.

Onze klant is dé referentie in arbeidsrecht en onderscheidt zich dagdagelijks in de manier van samenwerken met zijn klanten en de focus op een resultaat dat telt voor de klant.

Elke materie wordt behandeld door een gespecialiseerd team van advocaten dat zowel in adviesverlening als in procedure is onderlegd.

Ook het fiscaal luik vormt een cruciaal deel van deze full service benadering.

Onze klant onderstreept deze ambitie en wil haar afdeling fiscaal recht structureel versterken met een senior medewerker in fiscaal recht.

Functiebeschrijving:

 • Je bent voor klanten en voor medewerkers van het kantoor hét aanspreekpunt bij alle vragen met een fiscale invalshoek.
 • Dit omvat onder meer adviesverlening in fiscaal recht met betrekking tot expats, buitenlandse kaderleden, internationale fiscale planning, verloning en andere voordelen, stock options, aanvullende pensioenen, managementvennootschappen, statuut van bedrijfsleiders, onderhandelen van akkoorden met de fiscale administratie, bijstand bij fiscale controles,…
 • Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid.
 • Voor kandidaten die reeds een stevige ervaring hebben opgebouwd is er vanzelfsprekend ook plaats voor business development en de verdere uitbouw van het fiscaal departement binnen het kantoor.

Profiel:

 • Onze klant is op zoek naar een jurist met een solide fiscale achtergrond.
 • Je hebt minstens 5 of 6 jaar ervaring als advocaat met een specialisatie in fiscaal recht. En je hebt een bijzondere voorkeur voor alle fiscale materies die HR-gerelateerd zijn.
 • Je hebt een goede kennis van de twee landstalen en van het Engels.
 • Jouw collega’s omschrijven je als een teamspeler.
 • Je bent communicatief sterk en klantgericht. Je onderbouwt jouw juridische adviezen uitstekend en formuleert ze moeiteloos in een klantgerichte vorm.
 • Je hebt een proactieve en pragmatische ingesteldheid en gaat probleemoplossend te werk.
 • Je werkt zelfstandig en kan jongere medewerkers en niet juridisch personeel coachen en aansturen.
 • Je bent stressbestendig en flexibel. Je bent sterk met cijfers.

Wat mag je verwachten?

 • Je krijgt de mogelijkheid om op topniveau te werken voor lokale en internationale bedrijven en de mogelijkheid om een fiscaal team uit te bouwen.
 • Het kantoor voorziet in continue opleiding. Je krijgt de kans om allerlei opleidingen en trainingen te volgen, gaande van juridische seminaries tot trainingen in onderhandelingstechnieken, writing skills en public speaking.
 • Je kan rekenen op een competitief ereloon en bijkomende voordelen.

Solliciteer vandaag nog!
Ben jij de nieuwe medewerker die onze klant zoekt? Reageer dan nu onmiddellijk door middel van onderstaande button. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een reactie.

Voor meer informatie over deze opportuniteit kunt u contact opnemen met Dieter Honoré of Katelijne Tailly op het nummer 02/218.47.34 of via [email protected].
Vermeld ook de referentie DH-394101.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *