Supply Planning Officer ()

Beschrijving:

Daikin Europe N.V. is het Europese hoofdkwartier van het Japanse Daikin Industries Ltd. Wij ontwerpen, produceren en distribueren airconditionings -en verwarmingssystemen voor commerciële, residentiële en industriële toepassingen. Onze hoofdkantoren bevinden zich in Oostende en Brussel, maar daarnaast zijn we overal in Europa, Afrika en het Midden-Oosten met verkoopnetwerken aanwezig.

We zijn marktleider op het gebied van airconditioning en bieden verder  Total Comfort Solutions aan op het vlak van koeling, verwarming, ventilatie en aanverwante technieken.

Daarnaast blijven we een bedrijf in volle expansie, internationale contacten, een prettige en stimulerende werksfeer, uitgebreide training en coaching, … Daikin Europe N.V. heeft veel troeven in handen. Maar onze grootste troef zijn onze gemotiveerde medewerkers. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Departement

 

Het departement Supply Center Operations dat zich situeert binnen de divisie Supply Center zorgt voor een goede afstemming van het aanbod op de marktvraag. Het team ziet erop toe dat de afgewerkte toestellen correct gedistribueerd worden over het Europese netwerk waarbij gestreefd wordt naar een hoge klantentevredenheid.

Aan de hand van verkoopsprognoses en van eerder gerealiseerde verkoopcijfers van de distributeurs worden de productie-eenheden in Oostende, Tsjechië en Azië aangestuurd over de te produceren hoeveelheden, rekening houdend met voorraadbeheer en doorlooptijden. Op die manier kan de productie efficiënt gepland worden en kunnen we optimale leveringstermijnen garanderen naar de markt.

 

 

Jouw functie

 

Supply Planning Officer is een spilfunctie bij Daikin Europe bij de ondersteuning van de distributeurs die in verschillende landen de Daikin-producten commercialiseren.

  • Je beheert de voorraden van de afgewerkte producten op verschillende Europese locaties en je stemt productie en de aankopen af op de vraag van de distributeurs.
  • In dialoog met leveranciers en distributeurs bepaal je bij voorraadtekorten welke oplossingen mogelijk zijn en welke leveringen voorrang krijgen, waarbij klantentevredenheid centraal staat.
  • Daarnaast controleer je of de door de distributeurs verkochte hoeveelheden overeenstemmen met hun verkoopsprognoses.
  • Ten slotte ben je actief opzoek naar efficiëntieverbeteringen van het proces waarbinnen je werkt.
  • Je bent economist of handelsingenieur met een passie voor Supply Chain Management.
  • Een paar jaar ervaring in een gelijksoortige of commerciële functie is een pluspunt, maar geen vereiste.
  • Je bent een zeer communicatieve en diplomatieke onderhandelaar.
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels, andere Europese talen zijn een pluspunt.
  • Je bent stressbestendig, je hebt een analytische geest en je slaagt erin om klantentevredenheid te laten rijmen met efficiënt bedrijfsbeheer.
  • Je hebt een goede tot zeer goede kennis van Excel, Powerpoint.

Bij Daikin kan je rekenen op een afwisselende job, bij een internationale marktleider die mensen stimuleert om te groeien en samen te werken. Wij bieden een vast contract van onbepaalde duur. Vanaf je start mag je rekenen op grondige training en intensieve ondersteuning. Jouw competitieve salaris wordt aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Interesse om ons team te versterken?

Stuur je sollicitatiebrief en cv dan bij voorkeur per e-mail naar [email protected], t.a.v. Lieve Meerschman. Ons adres: Daikin Europe, HRM, Zandvoordestraat 300, 8400 Oostende. Tel. +32 59 55 87 64

OF Registreer je op www.eenklimaatvoortalent.be. Volg de instructies en je cv wordt ons automatisch bezorgd.

Misschien tot binnenkort, want denk eraan… talent doet het bij Daikin!

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *