Technieker Elektronica/Elektriciteit Limburg-Antwerpen ()

Beschrijving:

Door hoog in te zetten op de kwaliteit van haar net en de technische competenties van haar medewerkers heeft Elia een van de meest betrouwbare hoogspanningsnetten van Europa opgebouwd. Als er dan toch een probleem opduikt, staan de techniekers klaar om snel tussen te komen.

De taken van een technieker zijn uitermate gevarieerd.

Als Technieker Elektronica/Elektriciteit werk je binnen het departement ‘Beveiligingssystemen’ en ‘Automatismen’. In deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het testen en het in dienst nemen van beveiligings- en controlesystemen geïnstalleerd op het hoogspanningsnet van Elia: ze vormen het brein van het net. Deze systemen worden gekenmerkt door een hoge mate van digitalisering dit werk vraagt dus een stevig analytisch vermogen. Deel uitmakend van ons onderhoudsteam, ga je op zoek naar eventuele anomalieën in onze installatie en bied je een gepaste oplossing.

Afhankelijk van de persoonlijke interesses en ambities, biedt Elia haar medewerkers in hun carrière de mogelijkheid om te evolueren naar andere technische afdelingen, meer technisch-administratieve taken op te nemen of te werken in een dispatching die continu het net bewaakt en bestuurt. Aldus bestaat de mogelijkheid om een sterk gevarieerde carrière op te bouwen en een brede, technische kennis in de sector op te bouwen. Andere techniekers verkiezen zich te specialiseren in een specifieke activiteit en kunnen aldus evolueren tot technische experten in hun vakgebied.

  • Je hebt een bachelordiploma richting elektriciteit, elektronica of elektromechanica.
  • Expertise en ervaring in het domein van beveiligingen zijn natuurlijk pluspunten, maar Elia staat ook open voor jonge kandidaten die pas van de schoolbanken komen. Het belangrijkste is dat je onze passie voor techniek deelt.
  • Je kan een elektrisch schema analyseren alsook aanpassen, hebt interesse in automatisatie en PLC sturingen en hebt een goede brede elektrische kennis.
  • Je hebt aandacht voor veiligheid.
  • Je bent een teamplayer en klaar voor een uitdaging op maat.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en bent bereid om je in de regio’s Antwerpen en Limburg te verplaatsen naar onze installaties. Voor vergaderingen/ophalen van materiaal wordt je verwacht in onze kantoren in Stalen (Genk) en/of Merksem.

 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *