Technisch Commercieel Bediende ()

Beschrijving:

U staat in contact met de verschillende klanten (contact met aankopers, projectleiders, projectengineers) en biedt technische en commerciële ondersteuning. U voorziet advies en denkt mee naar de technische haalbaarheid binnen procesinstallaties (cfr druk, temperatuur, equipment). Je maakt een offertes en volgt deze op. Bij goedkeuring neem je contact met nationale en internationale leveranciers en voorzie je de projectopvolging.

 

Je genoot een hogere technische opleiding (of gelijkwaardig door ervaring). Je bent communicatief, werkt klantgericht, pro-actief in de aanpak en bent administratief sterk. Je kan vlot overweg met een pc en wil je verdiepen in het productgamma om intern te groeien. Kennis van het Nederlands en Engels is noodzakelijk gezien de internationale communicatie. Frans en Duits uiteraard een plus.

 

Hierbij geniet u een verantwoordelijke functie binnen een kleine maar gemotiveerde groep waar je  mee het verschil kan maken. Zij voorzien een gepast salaris op maat aangevuld met extra legale voordelen.

 

Jan Goris
+32 490/57.55.73

Onze klant opgestart in 2001 is een gespecialiseerde leverancier van hoog technologisch equipment gebruikt binnen de procesindustrie, chemie, petrochemie, energie en andere. Binnen de Benelux en Frankrijk voorzien zij hun clienteel van afsluiters, kleppen, ventielen en andere. Ter versterking van hun team kijken wij uit naar een Technisch Commercieel Bediende (m/v):

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *