Technisch coördinator civiele nutsleidingen/industrie ()

Beschrijving:

Civiele, kabel- en leidingwerken in de industrie zijn geen onbekende voor u? Motiveren, plannen, coördineren zit u in het bloed?  Bekijk dan even deze functie!

Onze klant is een toonaangevend bedrijf op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur ten behoeve van energie, water en communicatie en de daaraan verbonden installaties. In meer dan 100 jaar zijn zij meegegroeid met de ontwikkeling van het kabel- en (water)leidingwerk; dit is de basis geweest voor hun  huidige leidende positie in de markt. Hun werkgebied is regionaal, nationaal en internationaal. Tot hun opdrachtgevers behoren nutsbedrijven, industriële ondernemingen, telecombedrijven en overheidsinstanties. Samen met hun opdrachtgevers willen zij betrouwbare netwerkverbindingen en installaties aanleggen en in stand houden. Zij streven naar een continue en hechte samenwerking met hun opdrachtgevers, die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en goed relatiemanagement.

De afdeling industrie met 2 projectleiders heeft een gebrek aan planning en coördinatie van de werken. Tegelijk zijn er soms werken waar deze persoon de leiding kan in nemen. Het betreft een nieuwe functie.
Als Technisch Coördinator trekt u het volledige proces: offerte, planning, werkvoorbereiding, opvolging uitvoering. De werken betreffen ondergronds en bovengronds kabel- en leidingwerk.
Cruciaal zijn de planning en coördinatie van de werken en de medewerkers op diverse projecten Industrie (vooral chemie en petrochemie). De projecten kenmerken zich door een sterk variërende planning van mensen en middelen. Om een concreet voorbeeld te geven: mensen werken vandaag per 2 op een project om morgen per 6 te werken. Er zijn dus geen vaste ploegen en variabele inzet is de sleutel tot succes. Tegelijk is het belangrijk erop te waken dat de materialen tijdig op de werf zijn en is een inzicht in de werkomgeving en sfeer van industrie belangrijk.

We denken aan iemand die projectervaring heeft in industriële sectoren of minstens private klanten. Ervaring met civiele werken of infrastructuurwerken is een must en enige elektromechanische basiskennis is een belangrijke surplus.

Industrieel ingenieursniveau of gelijkwaardig door ervaring.

Competenties : goed mensen kunnen inzetten, motiveren, weerstand kunnen ombuigen; accurate planningen opmaken, van kortbij opvolgen en bijsturen waar nodig; teamspeler die zowel met de diverse interne diensten, collega’s en klanten op een vlotte wijze kan samenwerken; flexibel persoon die vanuit zichzelf op de hoogte wil blijven van wat er gebeurt en beschikbaar is als mensen hem/haar nodig hebben; oplossingsgericht wat blijkt uit het snel aanpakken van ad hoc problemen welke zich kunnen stellen (bvb. mensen en materiaal afwezig, uitvoeringsproblemen).

De ideale persoon beschikt over een hoge dosis energie en daadkracht en is gedreven. De gedrevenheid wordt als belangrijkste competentie aanschouwd.

– Internationaal bedrijf met een eerder familiale werksfeer binnen het bedrijf.
– Bedrijf met een open-deuren politiek, geleefd door het management.
– Aantrekkelijk management verloningspakket (inclusief wagen).

Interesse? Stuur uw CV en motivatiebrief door tav. ing. Filip Bauwens naar [email protected]. U kan rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *