Tekenaar ()

Beschrijving:

Je ontwerpt projecten in Autocad, Inventor en CadWorx op basis van de gegevens van de sterkteberekeningen. Je ontwerpt piping en staalstructuren uitgaande van P&ID¿s of van 3D-piping modellen.
Je maakt stuklijsten, bewerkingslijsten en verzorgt de programmatie met de CNC-machines. Je bepaalt de uit te voeren bewerkingen zodat materiaal en machines optimaal worden benut. Je maakt de aanvraag tot bestelling op voor de nodige materialen samen met de projectingenieur.
 

Je hebt kennis van piping layouts, piping skid modules, isometrics en P&ID¿s. Kennis van drukvaten en warmtewisselaars op mechanisch vlak is een pluspunt. Je bezit een technische opleiding (niveau bachelor of gelijkwaardig door ervaring). Je wordt gesteund door een ervaren team van medewerkers en hebt ervaring in een soortgelijke functie bij een engineerbureau of een fabrikant voor de olie-, gas- en petrochemische industrie.  Je bezit ervaring Autocad, Inventor en/of CadWorx. Je bent flexibel en bereid te werken in een technisch team. Je hebt kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Een uitdagende job in een dynamisch bedrijf met een degelijke ondersteuning door een ervaren team.

Een marktconform verloningspakket in functie van de ervaring/opleiding.

Contract Onbepaalde Duur.

Anne Geukens, Carolien Ruts en Vicky Van Hoof

Randstad Office Herentals
Grote Markt 3
2200 Herentals

tel 014 28 64 20
fax 014 21 26 86

[email protected]

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *