TENDER MANAGER ()

Beschrijving:

Voor één van onze klanten, een internationaal bedrijf, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een TENDER MANAGER te Groot-Bijgaarden.

Als TENDER MANAGER ben je samen met jouw team van medewerkers verantwoordelijk voor de samenstelling van offertes en aanbestedingen voor key accounts en hot prospects. Deze spelen zich zowel op nationaal als internationaal niveau af.

Je zorgt samen met jouw team voor een aantrekkelijke en geschikte offerte of aanbesteding. Als tender manager heb je daarom een tijdige en kwalitatieve input van collega’s nodig, je hebt de nodige skills om hiervoor te zorgen. Als tender manager van de tender desk zal je nauw samenwerken met de key account afdeling. Je zorgt voor een samensmelting van alle kennis en ervaring zodat de HR-diensten optimaal aan de markt worden aangeboden.

Je zal dus meerdere disciplines in het bod verenigen: productkennis, marketing, financiën, communicatie, prestatie- en kwaliteitsweergaven, zodat je deze nauw afstemt met de aanbesteding.
 

Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een bedrijfswagen.

Groot-Bijgaarden

Stuur je Curriculum Vitae aan [email protected]

  • Bachelor – Master richting economie, management, recht, buitenlandse handel.
  • Beheersing van de huidige versie van MS-Office.
    Goede kennis NL/FR/ENG, zowel schriftelijk als mondeling
  • Ervaring met het beheer van nationale of internationale offertes is een troef.
  • Minimale functie-ervaring: minimum vier jaar ervaring (met leiding geven)  in een overheersend commerciële en/of HR omgeving.

 

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *