Uitzendconsulent Bouwsector te Roeselare ()

Beschrijving:

Wie is Vivaldis Construct?

Vivaldis Construct is een uitzendbedrijf dat zich richt tot de bouwsector en deel uitmaakt van Vivaldis Interim. Met intussen 40 kantoren volgt Vivaldis Interim sinds 21 jaar een onafhankelijke koers. Binnen de uitzendsector is Vivaldis Interim een sterke groeier en een no-nonsense bedrijf dat vasthoudt aan haar gezonde Belgische KMO identiteit. Onze organisatie hecht dan ook veel belang aan de autonomie in het takenpakket en de mogelijkheid tot zelfsturing. De vlakke structuur van onze organisatie biedt lange termijn kansen op ontwikkeling in rollen en persoonlijke opvolging. Dit vertaalt zich in de aanpak naar bedrijven en kandidaten die we tewerkstellen. Elke klant heeft een toegewezen kantoor waar ieder op de hoogte is van het klantendossier en kandidaten op een persoonlijke manier vooruit worden geholpen. Past deze werkcultuur bij jouw visie op werkplezier? Lees dan zeker verder over onze vacature.

Functiebeschrijving

Je staat in voor het samen opstarten en uitbouwen van ons nieuw agentschap te Roeselare gericht op de bouwsector, in nauwe samenwerking met jouw kantoorverantwoordelijke en collega.
Als uitzendconsulent werk je op continue basis aan de instroom en rekrutering van geschikte uitzendkrachten door gerichte acties en het voeren van inschrijvingsgesprekken met de kandidaten. Je selecteert de beste uitzendkrachten voor je klanten en stelt deze voor aan de klant voor verdere selectiegesprekken of om meteen op te starten.

Je onderhoudt de relaties met bestaande klanten en zoekt actief naar opdrachten bij nieuwe klanten binnen de regio. Door telefonische acties spoor je interessante bedrijven op, leg je contacten en stel je geschikte kandidaten voor aan deze bedrijven. Na een inwerkperiode evolueer je in deze functie en bezoek je ook bedrijven en prospecten om een professionele aanpak te vertegenwoordigen. De samenwerking met klanten en uitzendkrachten volg je strikt op.

Je zorgt tevens voor een correcte en tijdige administratie en blijft op de hoogte van de sociale wetgeving.

Functievereisten

  • Je hebt minimum een eerste werkervaring achter de rug in een klantgerichte omgeving, waar je een commerciële rol innam of een functie waar veelvuldig interpersoonlijk contact belangrijk was.
  • Ervaring in de uitzendsector, personeelswerk of een dienstverlenend bedrijf is een plus.
  • Je communiceert foutloos in het Nederlands en hebt een goede actieve kennis van het Frans.
  • Je bent een actiegerichte teamspeler. Als duizendpoot hou je van snelheid en afwisseling.
  • Je werkt zelfstandig en bent sterk in plannen en organiseren. Je hebt een open geest en je bent een vlotte communicator. Je houdt je aan gemaakte afspraken, je bent resultaatgericht en handelt daarenboven administratieve routinetaken op een correcte manier af.

Ons aanbod

Vivaldis Interim is een uitzendorganisatie die, ondanks de markt, blijft groeien. Als KMO-uitzendbedrijf ligt onze sterkte in de gedreven aanpak en de autonomie van onze eigen organisatie. Als specialist in KMO-bedrijven kom je in contact met boeiende ondernemers.

Uiteraard bieden we daartoe een competitief salarispakket en een bonus gebaseerd op de resultaten van het team. Je zal ook deel uitmaken van een organisatie die blijft evolueren en investeren in ieders persoonlijke ontwikkeling.

Je plaats van tewerkstelling wordt ons interimkantoor in Roeselare.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *