VAST! SHOP MANAGER MET AFFINITEIT IN DE WELNESS SECTOR 3385566 / 452 C ()

Beschrijving:

Manpower ONE gaat samen met jou op zoek naar je nieuwe carrièrestap. Wij zoeken medewerkers voor zowel vaste contracten, als tijdelijke.

Voor direct vaste aanwerving zoeken wij op dit moment een SHOP MANAGER, dit voor een Belgisch Modelabel, en actief in de sector van mindfulness etc . en dit in het Gents

Als Shop Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van je eigen store. Je stuurt een team van 2 medewerkers aan, je motiveert hun en creërt een optimale sfeer binnen je winkel.
Dankzij jouw ervaring weet je hoe je klanten moet begeleiden en dankzij jouw creativiteit is jouw winkel qua Visual Merchandising altijd dik in orde.
Voor deze uitdagende functie zoeken we kandidaten met ervaring in het leiden van een winkel, en graag ervaring in het aansturen van een klein team.

Een groot pluspunt is affiniteit met de doelgroep.

Je kan werken in het weekend, zowel zaterdag als zondag.

Wat mag jij verwachten:
– Je kijgt direct een vast contract!!!
– Een vast loon, aangevuld met een kledingbudget
– Je maakt deel uit van een Belgisch Modelabel, in volle groei en volle expansie

Are you the ONE? Stuur dan snel jouw CV met motivatie naar [email protected]
of bel voor meer info 0476 87 14 56

succes!

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk gevulde online vacaturebank. Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst – of een stuk ervan – vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes ! Manpower Online

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *