Verantwoordelijke Techniek & Onderhoud ()

Beschrijving:

Dé fijnste sauzen, zegt het je wat? Dan ken je ongetwijfeld Delino in Knokke. Delino is een familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sauzen. Samen met 25 trouwe medewerkers staat het bedrijf garant voor kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. De koude en warme sauzen worden gebruikt voor professionele toepassingen in de industrie, slagerijen, traiteurzaken, grootkeukens, horeca, cateringbedrijven… Om Delino te ondersteunen in de verdere groei is Agyss op zoek naar een Verantwoordelijke Techniek & Onderhoud.
 • Jouw belangrijkste taak bestaat uit het organiseren en uitvoeren van preventieve onderhoudstaken in de productie. Je zorgt eveneens voor interventies bij stilstanden of onregelmatigheden in de productie en je lost deze zelfstandig op. Hierbij bied je de productiemedewerkers technische ondersteuning.
 • Naar investeringen toe is jouw technisch advies cruciaal: je bereidt investeringsdossiers voor, contacteert hieromtrent potentiële leveranciers en bij aankoop hou jij contact met de leveranciers. Je denkt continu mee in termen van technische procesverbetering samen met de verantwoordelijke productie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en bevoorraden van de stock wisselstukken. Je verzorgt eveneens de goede staat van het bedrijfsgebouw, de koelingcellen, waterzuiveringsinstallatie en stoomketel vallen eveneens onder jouw verantwoordelijkheid.
 • Je beheert administratief in Acces jouw uit te voeren en gerealiseerde taken en zorgt voor het uitschrijven van procedures en opmaak van machine instructies. Je werkt nauw samen met de productieverantwoordelijke en de bedrijfsleiders.
 • Je bezit een bachelor denkniveau en je genoot een technische opleiding bij voorkeur in de richting Elektromechanica.
 • Je bent een hands on persoon die het belangrijk vindt om enerzijds een groot deel van jouw tijd in de productie actief technisch bezig te zijn en anderzijds bureelwerk te doen.
 • Je bent een teamplayer, communiceert vlot naar productiemedewerkers toe en je brengt ze graag kennis bij. Jouw flexibiliteit en engagement typeren je.
 • Je werkt graag in een voedingsomgeving waar kwaliteitsvol en HACCP gericht werken belangrijk is.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid over een gevarieerd takenpakket in een warm familiebedrijf met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een bedrijf met een dynamisch en jong team waar jouw technisch inzicht en know how van kapitaal belang is.
 • Je krijgt een aantrekkelijk salaris en je krijgt een degelijke opleiding zodat je vlot ingewerkt geraakt.

Is dit de job die bij je past? Mail je motivatie en CV met vermelding van de referentie [062413] naar Gerda Glorieux via volgend e-mail adres:[email protected]. Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je sollicitatie.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *