VERKOPERS ()

Beschrijving:

Met een ervaring van meer dan 25 jaar en meer dan 4000 gerealiseerde projecten is TEAM CONSTRUCT een van de marktleiders op het gebied van woningen met een laag en zeer laag energieverbruik. Met tal van innovaties zoals passiefhuizen uit betonschalen, ziet TEAM CONSTRUCT de toekomst met vertrouwen tegemoet. Om ons verkoopteam te versterken zijn we op zoek naar m/v:

Uw taak:

U beschikt over echt verkooptalent en bent in staat autonoom te handelen. U bent goed georganiseerd, enthousiast en klaar om uitdagingen aan te nemen.

Idealiter hebt u een succesvolle eerste verkoopervaring in de particuliere verkoop achter de rug en kent u perfect de lokale vastgoedmarkt.

Kennis van het Frans is een pre.

U wordt de persoonlijke adviseur van uw prospecten, kandidaat-bouwers, en begeleidt hen van de technische en architecturale studie van het project tot de prijsofferte met de ondersteuning van onze afdelingen ‘Projecten’ en ‘Bestekken’.

U bent creatief en in staat de behoeften van uw potentiële klant te analyseren.

Na een opleiding door onze onderneming kunt u helder en nauwkeurig de kwaliteiten van onze producten en diensten voorstellen door de technische eigenschappen en voordelen ervan naar voren te brengen.

U bekijkt het bouwterrein, controleert de haalbaarheid en wint inlichtingen bij de dienst stedenbouw.

U behaalt commercieel succes dankzij uw beschikbaarheid, uw vaardigheden om onze technische troeven eenvoudig uit te leggen, uw betrouwbaarheid en uw capaciteit om een reële vertrouwensrelatie op te bouwen.

U neemt deel aan promotieactiviteiten die het bedrijf organiseert en bent bereid tijdens het weekend te werken.

Profiel

U ziet er onberispelijk uit, u bent nauwgezet, dynamisch en proactief. U bent flexibel, gemotiveerd en neemt initiatief.

Een succesvolle commerciële ervaring, bij voorkeur in de verkoop aan particulieren in de bouw- en vastgoedsector is een pre.

U beheert zelfstandig uw tijd en bent flexibel voor wat uw tijdsindeling betreft.

U bent echt aangetrokken tot de bouwtechnieken voor energiezuinige woningen en u kunt er de principes van overbrengen.

Wij bieden

Een volledige opleiding. Een contract van onbepaalde duur. Een vergoeding op het niveau van uw prestaties. Een bedrijfsauto, extralegale voordelen.

De kans om een inhoudelijk rijke en afwisselende functie uit te oefenen met tal van verantwoordelijkheden in een bedrijf dat toonaangevend is in de bouwsector.

De kans om uw commerciële talenten ten vollete ontwikkelen.

Uw sollicitatie

Stuur uw sollicitatiebrief met cv en een recente foto ter attentie van Sandrine Brunel, per e-mail: [email protected]

De kandidaturen worden met de grootste discretie behandeld.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.