Vertegenwoordiger Industrie- en Landbouwbanden ()

Beschrijving:

Onze opdrachtgever, gevestigd te Oost-Vlaanderen, is een toonaangevende specialist in banden en wielen voor de landbouw en industrie.
Voor hun afdeling verkoop zijn zij dringend op zoek naar een enthousiaste commerciële buitendienstmedewerker voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen + Henegouwen.

Je onderhoudt en legt contacten met klanten in de regio Vlaanderen en Wallonië (ten westen van de as Antwerpen-Brussel).
Je verleent professioneel advies betreffende banden en wielen voor landbouwtoepassingen. Je werkt nauw samen met de medewerkers van onze afdelingen Sales en After Sales.

Voor deze uitdagende functie zoeken zij een extraverte persoonlijkheid met relevante ervaring in een buitendienstfunctie en affiniteit met de verkoop van een technisch product. U bent perfect tweetalig (NL/FR) en woonachtig in de te bewerken regio.

Zij bieden je een uitdagende functie in een bedrijf dat tot de top behoort in zijn marktsegment. Jouw loon is in overeenkomst met jouw ervaring en inzet. Specifieke interne opleidingen zijn voorzien. Naast een bedrijfswagen bieden zij je tal van andere extralegale voordelen.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *