Vertegenwoordiger Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant ()

Beschrijving:

Onze klant, een bedrijf in volle expansie, is marktleider in kostenbesparende systemen voor kabelkanalisaties. Daarnaast zijn zij ook verdeler van elektrisch installatiemateriaal, van domotica en gebouwenbeheersystemen, van video en parlofoniesystemen en van beveiligingen tegen bliksem en overspanningen.
Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een vertegenwoordiger voor Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het detecteren en opvolgen van projecten bij de electro-installateurs, groothandels, architecten en studiebureau’s in jouw regio. Door een goede relatie-opbouw en een degelijke technische productkennis slaag je erin om de samenwerking met jouw relaties verder uit te breiden.
Je krijgt ondersteuning van jouw collega’s binnendienst naar opmaak en opvolging van offertes.
Om de 14 dagen wordt je op het hoofdkantoor verwacht voor overleg.

– Je beschikt een diploma bachelor elektriciteit / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.
– Je hebt een aantal jaren ervaring bij voorkeur in de verkoop van technische producten.
– Je bent een relatieverkoper die tevens over de nodige maturiteit en verantwoordelijkheidszin beschikt om zelfstandig te werken.
– Je woont in de regio West-, Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant.

Onze klant biedt een verantwoordelijke functie in een jonge en innovatieve werkomgeving, waarin initiatiefname en ondernemerschap centraal staan. Je wordt ondersteund vanuit de commerciële binnendienst. Jouw salaris is in overeenstemming met je achtergrond en ervaring. Een firmawagen en groepsverzekering behoren tot het pakket.

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *