Welkom bij jouw toekomst! ()

Beschrijving:

Blah, blah blah, word je ook moe van al die saaie advetenties en vacatures? Zoek je naar een mogelijkheid om je persoonlijkheid te laten sprankelen? Lees dan snel verder….

Appcogroup Belgie is een jong, ambitieus en dynamisch sales bedrijf met de ambitie om marktleider te worden binnen de direct marketing industrie. En wij zijn aan het uitbreiden! Wegens de behoeftens van onze clienten hebben we sales, en promotie functies om direct te vervullen.

We zoeken nu 10 mensen zoals jij om te begeleiden door alle aspecten van ons bedrijf. We helpen je bij het ontwikkelen van de kwaliteiten die je nodig hebt om een succesvolle carrière te starten in onze organisatie.

Alle carrière mogelijkheden, ongeacht ervaring, beginnen bij het basis niveau van Sales & Marketing waarbij we prestatie gerelateerde doorgroeimogelijkheden bieden in deze richtingen:

  • Sales
  • Team Development
  • Business Development
Je hoeft geen bergen ervaring of een bachelor/ master te hebben in deze industrie om succesvol te worden (hoewel het wel helpt) Het is je mentaliteit en je instelling die tellen. Bereidheid om te leren is een VEREISTE!!

BEN JIJ DE PERSOON WAAR WIJ NAAR OP ZOEK ZIJN….?

Stuur NU je cv naar [email protected]
of bel en vraag naar Sally op 03 808 05 25

Categorie: 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *