technisch manager milieu (bepaalde duur) ()

Beschrijving:

Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen doet de Antwerpse haven mee draaien en groeien. Samen met 1.650 medewerkers onderhoudt en beheert het Havenbedrijf de infrastructuur en gronden van de Antwerpse Haven. Verder leidt het de schepen door veilige waters. Naast baggerwerken levert het Havenbedrijf sleep- en kraandiensten. En zorgt het wereldwijd voor de promotie van de haven. Al die bedrijvigheid maakt van de haven van Antwerpen een van de grootste logistieke draaischijven van Europa. En dat vraagt om mensen met uiteenlopende profielen.

Jouw uitdaging

Je wordt binnen het Gemeentelijk Havenbedrijf tewerkgesteld bij de afdeling Ruimtelijke Ordening & Milieu waar je het Europees project rond de implementatie van LNG als brandstof voor de binnenvaart, het “LNG Masterplan for Danube Main Rhine”, aanstuurt. Bij je acties betrek je andere diensten van het Havenbedrijf, de Europese havenbesturen, private spelers en overheden.

Je stuurt en volgt technische studies en economische analyses op over het gebruik en de implementatie van LNG als scheepsbrandstof in Europa en specifiek in de Antwerpse haven. Je verspreidt de onderzoeksresultaten en vertegenwoordigt de belangen van het Havenbedrijf op diverse evenementen. Je rapporteert aan Europa over de voortgang van het project. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak, organisatie en opvolging van het vergunnings- en studietraject voor eigen LNG infrastructuurontwikkelingen. Je bent in staat om op een flexibele manier in te spelen op ontwikkelingen die zich in het LNG dossier voordoen.

Jouw profiel

  • Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur in de richting economie, scheepvaart of milieu;
  • Een drietal jaar relevante werkervaring is een must, bij voorkeur als project manager/projectleider;
  • Je volgt nauwgezet de huidige ontwikkelingen in de scheepvaart;
  • Kennis van de wetgeving overheidsopdrachten strekt tot aanbeveling;
  • Je bent vertrouwd met Europese subsidieprogramma´s en het uitvoeren van studies in die context;
  • Je bent bereid om op regelmatige basis te reizen binnen Europa;
  • Je communiceert duidelijk in het Nederlands en in het Engels. Kennis van het Frans en/of het Duits is een plus.
  • Je kan goed overweg met de gangbare kantoorsoftware toepassingen.

Ons aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven.Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een bedrijfsfiets aangeboden.

Interesse

Solliciteren kan online.

Meer informatie over hoe je kan solliciteren vind je onder ons stappenplan.

Het gesprek zal plaatsvinden op 8 januari 2014. Meer informatie (uur, locatie) volgt.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.