Young Professionals (MasterClass February 2014) ()

Beschrijving:

Heb je interesse om als IT consultant aan de slag te gaan ?
Dan heeft Sogeti voor je een prachtige kans om als TESTER opgeleid te worden !

Na een grondige opleiding in TMap® Next, onze Test Management approach, word je als Junior Test Engineer ingezet in een project bij één van onze belangrijke klanten. Je gaat er in teamverband meewerken aan het gestructureerd testen van informatiesystemen.

Voor deze job zoeken we STARTERS, op zoek naar hun eerste job, met volgende kenmerken:

  • Je hebt minstens een Bachelor diploma, maar dat hoeft niet noodzakelijk in IT te zijn. Andere diploma’s komen ook in aanmerking ! 
  • Je hebt een goed logisch en abstract denkvermogen (waarop we je zullen testen in ons recruteringsproces) 
  • Goede communicatieve vaardigheden behoren tot je skills 
  • Je bent enthousiast en flexibel 
  • Mobiliteit zie je niet als een issue 
  • Je hebt een definitief rijbewijs 
  • Je bent Nederlandstalig, spreekt goed Engels en kan je behelpen in het Frans
  • De IT wereld spreekt je aan om er je carriëre verder in uit te bouwen 
  • Je combineert creativiteit met een positieve, klantvriendelijke en kwaliteitsgerichte ingesteldheid 
  • Je bent beschikbaar om bij Sogeti te starten op 10/02/2014 !

Bij Sogeti vind je de ideale omgeving om je passie voor IT te beleven, je kennis uit te breiden en je carrière verder uit te bouwen. Je krijgt de kans om mee te werken aan interessante projecten en je zal regelmatig worden opgevolgd door je manager en ons HR team. Bovendien kan je gebruik maken van een brede waaier aan opleidings- en certificatiemogelijkheden. Uiteraard kan je rekenen op een motiverend salarispakket met extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen).

Onze contactpersoon voor deze vacature is Caroline Michielssen.

Met zo’n 1.000 medewerkers is Sogeti Belux een belangrijke speler in de IT-services sector in België en dé nummer 1 in Luxemburg. Sogeti Belux maakt deel uit van de Sogeti groep die wereldwijd meer dan 20.000 IT-ers samenbrengt. Wij bieden onze klanten een breed gamma aan IT-diensten in 3 disciplines (Application, Infrastructure en Testing Services) en 7 expertise domeinen (Business Intelligence, Enterprise Content Management, Application Management & Modernisation, Cloud Computing, Desktop & Unified Communication, Mainframe-Destination z en Testing). We zijn echte partners voor onze klanten: we luisteren naar hen en bieden hen oplossingen op maat. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun passie voor IT. Hun competenties en professionalisme worden gewaardeerd door onze klanten en daar zijn we trots op. Wij ondersteunen hen in het bereiken van hun professionele doelstellingen.

Categorie: 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.